Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 15 sep 2009 - Anul XIV, nr. 216 (4202)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   6 imagini |   ø fişiere video

Infiniti G37 Cabrio, disponibil din septembrie de la 51.300 de euro

Infiniti îşi extinde gama cu un cabriolet. Anunţat încă de acum un an, vehiculul cu plafon retractabil este primul din oferta diviziei de lux Nissan.
Noul G37 Cabrio, rival declarat al teutonilor Audi A5 Cabrio, BMW Seria 3 Cabrio nu aduce nimic special sau în plus faţă de familia de maşini notate cu litera „G”. Nici la partea tehnică nu sunt foarte multe noutăţi, însă merită menţionat faptul că inginerii au ranforsat caroseria pentru a o obţine o rigiditatea torsională superioară versiunii coupe, iar cursa suspensiei (paralelogram deformabil pentru faţă şi multi-link pentru spate) a fost mărită cu 28 mm.
Infiniti echipează modelul cabrio cu o serie de elemente unice: un eleron spate amplasat pe uşa portbagajului, un sistem de aer condiţionat fixat în scaune (pentru ventilare şi încălzire) şi difuzoare montate în tetierele faţă. G37 Cabrio vine dotata cu blocuri optice faţă şi stopuri cu o linie de design subtil modificată, spoiler faţă cu prize de ventilaţie mai largi şi o bară de protecţie spate robustă. Sub aceasta se găsesc două evacuări cromate care conferă decapotabilei premium un aer sportiv în timp ce jantele şi grila cromată îi dau un plus de eleganţă şi rafinament.
Cifra 37 se referă la cilindreea motorului - o unitate V6 pe benzină, de 3,7 litri. Propulsorul produce 320 de cai putere şi înglobează tehnologia de distribuţie variabilă VVEL (Variable Valve Event and Lift). Infiniti propune două tipuri de transmisie, una automată cu şapte rapoarte şi control electronic la care există posibilitatea de a fi schimbate treptele de viteză de pe volan cu ajutorul unor padele din magneziu, sau o cutie manuală cu şase rapoarte, etajată ca pentru un model sport.
Pavilionul, format din trei secţiuni, este confecţionat din metal şi poate fi acţionat prin apăsarea unui buton aflat lângă schimbătorul de viteze. Acoperişul are nevoie de 30 de secunde pentru a fi deschis sau închis.
Interiorul păstrează caracteristicile de calitate şi preia linia structurală de la versiunea coupe, însă, în plus faţă de acesta, se oferă o paletă cromatică de patru culori pentru tapiţeria din piele.
Vopseaua caroseriei este realizată pe baza combinării unor răşini speciale şi a unui lac, acestea formând o peliculă specială foarte rezistentă la zgârieturi dar şi la intemperii.
Infiniti echipează exoticul model cu discuri ventilate pe toate roţile, sistemele de control al dinamicii şi tracţiunii, asistare la frânare, ABS şi distribuţia electronică a forţei de frânare (EBD). Pe lista de opţionale se află un sistem inteligent de control al vitezei de croazieră care menţine constată distanţa faţă de maşina aflată în faţă.
Pe piaţa românească G37 Cabrio are un preţ de pornire de 51.300 euro, pe nivelul de echipare GT, în timp ce versiunea de top denumită Premium costă 54.900 de euro.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Infiniti G37 Cabrio, disponibil din septembrie de la 51.300 de euro.
Dezmembrări Camioane Suceava •  •  •  •  •  •  • 
 Vizualizări articol: 401 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Infiniti G37 Cabrio, disponibil din septembrie de la 51.300 de euro0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Auto

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei