Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 19 nov 2008 - Anul XIII, nr. 273 (3954)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Mercedes E-Class Coupé, spionat în premieră

Mercedes lucrează de ceva timp la noua maşina de clasă medie. Una din cele mai aşteptate apariţii este, fără îndoială, viitoarea generaţie E-Klasse care, în opinia producătorului, va stabili noi standarde şi va redefini conceptul de automobil premium. Rămâne de văzut şi reacţia publicului, juriul cel mai aspru. Al cărui verdict nu se va lăsa aşteptat.

Potenţialii clienţi au deja o imagine asupra acestui model, în toamnă, la Paris, fiind dezvăluit ConceptFASCINATION, prototipul care anunţă noua linia de design în familia E-Klasse. Aşa cum se bănuia, dezvoltarea modelului de serie E-Klasse Coupé este într-un stadiu avansat, versiunea de producţie fiind deja testată în Germania. Primul prototip de teste a fost surprins în oraşul Bremen, locaţie unde se va asambla sportivul coupe. Construit pe o platformă nouă şi promotor al unui design contemporan, E-Klasse Coupé este alternativa pe care Mercedes o propune la adresa apreciatelor Audi A5 şi BMW Seria 3 Coupe.

Graţie acestor fotografii spion, putem desprinde câteva impresii şi toate ne conduc cu gândul la ConceptFASCINATION. Botul ascuţit, linia de la nivelul roţilor, farurile şi capota cu umeri proeminenţi sunt elementele împrumutate de la studiul de design amintit anterior.

Noul E-Klasse Coupé va depăşi ca dimensiuni actualul CLK, model pe care îl va înlocui de anul viitor. Acesta va beneficia de motorizări eficiente pe benzină şi diesel ce consumă cu 15% mai puţin carburant decât propulsoarele de pe actualul CLK. Surse din interior vorbesc despre echiparea viitorului model cu unităţile turbodiesel de 2,2 litri de 185 şi 204 cai putere ce au un consum mediu de 5 litri la sută. Se va putea opta şi pentru patru agregate pe benzină, din care două au fost deja identificate de producător: V6 de 272 cai putere şi V8 de 388 cai putere. Puţin mai târziu va fi disponibil modelul de top, E-Klasse Coupe AMG propulsat de un motor V8 de 6,2 litri, construit manual, ce va genera aproximativ 480 de cai putere şi un cuplu maxim de 630 Nm. În gamă va exista şi o versiune cu tracţiune integrală identificată cu titulatura 4Matic.

Mercedes va introduce şi o decapotabilă care să rivalizeze cu BMW Seria 3 Cabrio, dar data lansării nu a fost încă fixată. E-Klasse Cabrio se va remarca prin spaţiul oferit la interior, dar, spre deosebire de adversarul bavarez, nu va adopta un plafon retractabil din metal, ci unul clasic din material textil.

Noul E-Klasse Coupé este programat să debuteze în vara anului viitor, la cinci luni după lansarea oficială a noii generaţii E-Klasse.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mercedes E-Class Coupé, spionat în premieră.
Dezmembrări Camioane Suceava •  •  •  •  •  •  • 
 Vizualizări articol: 733 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mercedes E-Class Coupé, spionat în premieră0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Auto

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei