Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 19 nov 2008 - Anul XIII, nr. 273 (3954)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   14 imagini |   ø fişiere video

BMW Seria 7 s-a lansat astăzi în România

BMW aduce în lumina reflectoarelor noul ambasador al mărcii premium bavareze. Păstrând de la predecesorul său doar numele - Seria 7, proaspătul sedan de lux promite o experienţă de condus unică, stil şi clasă cu un amestec spectaculos de putere şi dinamism tipic maşinilor BMW.

Lansat în urmă cu 31 de ani, Seria 7 a ajuns acum la a cincea generaţie, reuşind până astăzi să convingă prin calităţile sale peste 1,2 milioane de clienţi din întreaga lume.

Cel mai luxos model din gama BMW este o adevărată vitrină tehnologică, un automobil sofisticat, cu o eleganţă distinctă, conturată de linia progresivă a exteriorului şi precizia finisajelor care lasă impresia lucrului bine făcut.

BMW Group România, reprezentanţa locală a constructorului auto german, lansează astăzi noua generaţie Seria 7.

Disponibilă în două versiuni de caroserie, standard şi cu ampatament mărit, noua limuzină este mai întâi de toate un automobil inovativ. Dispune de un sistem automat de reglare a tăriei amortizoarelor denumit ”Variable Damper Control”, direcţie activă cu demultiplicare variabilă, sistemul activ anti-ruliu denumit Dynamic Drive şi Night Vision (iluminare în infraroşu) sunt doar câteva din dotările existente pe noua generaţie.

În premieră pentru un automobil de lux, Seria 7 poate fi echipată şi cu sistemul patru roţi viratoare sau "Integral Active Steering" regăsit pe lista de opţionale, dispozitiv ce permite roţilor din spate să bracheze cu 3º. La viteze reduse "Integral Active Steering" face ca sedanul să fie foarte manevrabil.

Raportat la modelul precedent (aflat încă în vânzare), noul Seria 7 a crescut semnificativ în dimensiuni, lungime - 172 mm, ampatament - 220 mm, lucru care se răsfrânge direct asupra habitabilităţii. Lăţimea este aproape neschimbată, 1.902 mm faţă de 1.900 mm la vechiul model iar înălţimea mai mică – 1.478 mm comparativ cu 1.490 mm, aspect ce denotă stabilirea unui coeficient aerodinamic superior generaţiei precedente. Limuzina măsoară acum 5.212 mm lungime, 1.902 mm lăţime 1.478 mm înălţime, ampatamentul 3.210 mm, valori ce garantează confort şi spaţiu la bordul navei amiral. Din punct de vedere estetic noul Seria 7 nu reprezintă un punct de cotitură în filozofia de design.

Modelul rămâne fidel liniilor progresive şi tributar conceptului CS de la care preia forma blocurilor optice faţă spate şi conceptul secţiunii frontale. Umerii sunt mai pronunţaţi, uşa portbagajului simulează existenţa unui eleron încorporat iar grila motorului este dispusă aproape pe aceeaşi linie cu spoilerul. Nu putem să nu remarcăm faptul că linia mediană este scoasă mult în evidenţă de fluiditatea şi dinamismul profilului maşinii. Forme încântătoare pornesc de la nervura din dreptul mânerelor, unduindu-se până spre praguri. În ceea ce priveşte interiorul, schimbările aduse aici sunt puţine dar evidente. În primul rând materialele sunt mai calitative, finisajele sunt atent executate iar inserturile alese cu gust. Bordul dispune de comenzi ergonomice şi consola este centrată spre şofer.

La partea de motorizare sunt disponibile trei unităţi, două pe benzină de 326 şi 407 cai putere şi una diesel de 245 de cai putere.

Noul BMW Seria 7 are preţuri de pornire cuprinse între 74.000 de euro şi 93.800 de euro cu TVA.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului BMW Seria 7 s-a lansat astăzi în România.
Dezmembrări Camioane Suceava •  •  •  •  •  •  • 
 Vizualizări articol: 468 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
BMW Seria 7 s-a lansat astăzi în România5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Auto

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei