Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 10 nov 2008 - Anul XIII, nr. 265 (3946)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Ford lansează două ediţii speciale Focus Rally

Ford se laudă la ora actuală cu o gamă foarte bogată de modele. Deşi pentru un nou vehicul e nevoie de un loc liber, întotdeauna există un loc rezervat ediţiilor speciale. Se vând doar câteva exemplare la preţuri piperate, pentru o mână de clienţi care doresc să iasă din mulţime.

Ne referim la Ford care, la numai o săptămână de la încheierea Campionatului Mondial de Raliuri (WRC), marchează acest moment cu două ediţii speciale, Rally şi Rally ST închinate compactei Focus. Maşina care a adus locul doi în clasamentul constructorilor poate fi folosită de acum ca armă de marketing.

 

Focus Rally

Seria limitată Focus Rally este oferită în versiunile de caroserie hatchback în trei şi cinci uşi cu motorizarea pe benzină de 2.0 litri ce dezvoltă 145 de cai putere. Unitatea este legată la o cutie manuală în cinci trepte.

Estetic modelul diferă de versiunile obişnuite Focus, prin faptul că spoilerul, prizele de aer şi pragurile sunt modificate iar portiera spate poartă amprenta steagului în carouri, folosit la startul şi finişul curselor din motorsport.

Pe lista echipamentelor mai figurează un spoiler montat pe capătul pavilionului, jante de 18 inch şi suspensii sport. Clienţii pot opta pentru trei culori la exterior: negru, argintiu şi gri. Linia sportivă este păstrată şi la interior unde regăsim scaune sport tapisate cu un material vopsit în gri şi roşu, volan din piele şi mânerul frânei de ajutor ce dispune de un design mai deosebit.

Ford dotează ediţia limitată Focus Rally cu sistem audio 6000CD, consolă centrală cu finisaje premium, pedalier perforat din aluminiu şi covoraşe din catifea.

 

Focus ST Rally

Spre deosebire de Rally, ediţia ST Rally este disponibilă doar în versiunea hatchback în trei uşi. Sub capotă lucrează propulsorul cu cinci cilindri Duratec de 2.5 litri de 225 cai putere cuplat la o transmisie manuală cu şase viteze. Paleta cromatică a caroseriei este formată din nuanţe metalizate, speciale, de gri, negru şi alb. Ford introduce pe lista de echipamente pe lângă dotările deja cunoscute pe versiunea Focus ST şi elemente specifice unei serii limitate.

Interiorul se individualizează prin scaunele sport Recaro, volanul îmbrăcat în piele, nuca levierului şi frâna de mână acoperite tot cu piele, pedalierul din aluminiu, covoraşele din velur.

ST Rally mai dispune de jante fumurii de 18 inch, suspensie sport reglabilă, proiectoare de ceaţă, sistem de navigaţie şi funcţia Ford Power. Ambele ediţii speciale sunt disponibile la vânzare la concesionarii Ovalului Albastru din vestul Europei. Preţul de pornire este fixat la 23.440 euro pentru Focus Rally, în timp ce pentru Focus ST Rally se va plăti 33.055 euro.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ford lansează două ediţii speciale Focus Rally.
Dezmembrări Camioane Suceava •  •  •  •  •  •  • 
 Vizualizări articol: 818 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Ford lansează două ediţii speciale Focus Rally5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Auto

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei