Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 6 oct 2008 - Anul XIII, nr. 235 (3916)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   6 imagini |   ø fişiere video

Seat Exeo, limuzina sportivă, de inspiraţie germană

Seat a primit în sfârşit ceea ce merita: un sedan de clasă medie. În urmă cu un an, producătorul spaniol anunţa cu surle şi trâmbiţe că intenţionează să construiască un nou model care să-i permită accesul în clasa maşinilor de talie mijlocie.

Astăzi Seat intră în normalitate şi îşi încearcă şansele în sectorul unde noile generaţii Citroen C5, Opel Insignia, Renault Laguna, Skoda Superb şi Toyota Avensis pretind să fi atins perfecţiunea.

Prima limuzină veritabilă a mărcii spaniole va sparge oare piaţă sau a venit la spartul târgului? „Exeo este un sedan de talie medie, adresat şoferilor cu un stil de condus dinamic şi sportiv. Acesta va oferi şansa clienţii noştri de a migra de la modele poziţionate în segmente inferioare la vârful de gamă Seat. De asemenea, noul Exeo este o alternativă interesantă pentru clienţii pragmatici aflaţi în căutarea unui automobil care să combine calitatea cu plăcerea condusului dar atenţi la costurile de întreţinere, consum şi emisiile poluante”, afirmă Erich Schmitt, preşedintele Seat.

Modelul de talie medie va fi comercializat din primăvara anului viitor şi va avea trei niveluri de echipare: Reference, Stylance şi Sport. Pe lista dotărilor figurează faruri cu xenon şi iluminare activă, scaune tapisate cu piele, climatizator bi-zonă. Plafonul poate include panouri solare utilizate la alimentarea cu energie a unui sistem care ventilează aerul cald atunci când maşina este lăsată în soare pentru mai multe minute.

Noul sedan ce măsoară 4,6 metri lungime este bazat pe platforma tehnică a precedentei generaţii Audi A4. Din acest motiv motorul este poziţionat longitudinal, iar suspensiile independente, pe toate roţile, de tip paralelogram deformabil, şi direcţia sunt identice. Exeo preia nu doar componentele tehnice de la modelul german, ci şi bordul sau o serie de elemente din interior, toate împrumutate de la vechea versiune A4 Cabrio. Cu o capacitatea de stocare de 460 de litri, Exeo nu este nici pe departe un vehicul care să ofere spaţiul necesar pentru bagajele pentru vacanţă ale unei familii de cinci persoane. Dar ceea ce Exeo poate garanta este tehnologia şi calitatea de top, cel puţin asta afirmă Seat.

La partea tehnică, mai exact sub capotă vor fi montate propulsoare care îndeplinesc normele Euro 5. Sedanul sportiv dispune de şase propulsoare, din care cinci sunt turbo. În gama unităţilor pe benzină motoarele au valori cuprinse între 102 şi 200 de cai putere iar cele pe motorină dispun de 120, 140 şi 170 de cai putere.

Seat anunţă că noul Exeo, model ce va fi asamblat la uzina din Martorell în apropiere de Barcelona, va fi livrat din primăvara anului viitor la un preţ de pornire de circa 22.000 de Euro.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Seat Exeo, limuzina sportivă, de inspiraţie germană.
Dezmembrări Camioane Suceava •  •  •  •  •  •  • 
 Vizualizări articol: 566 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Seat Exeo, limuzina sportivă, de inspiraţie germană0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Auto

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei