Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 6 oct 2008 - Anul XIII, nr. 235 (3916)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Sărbătoare

Profesorii suceveni, premiaţi cu diplome şi bani

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Peste o sută de profesori din judeţul Suceava au sărbătorit ieri, la Restaurantul Gloria, Ziua Internaţională a Educatorului. Este pentru al patrulea an consecutiv când Casa Corpului Didactic, împreună cu Inspectoratul Şcolar Suceava, marchează ziua dascălilor cu festivităţi de premiere.

105 profesori din toate colţurile judeţului au fost recompensaţi de organizatorii evenimentului cu diplome, iar de către consiliile locale din localităţile în care aceştia predau cu premii de câte 500 de lei.

 

40 de dascăli din mediul rural, printre premianţi

Pentru prima oară, printre profesorii recompensaţi s-au numărat în acest an 40 de dascăli din mediul rural, iar fondurile pentru premiile acestora au fost asigurate de către Consiliul Judeţean Suceava.

Festivitatea de premiere a profesorilor a început cu acordarea unei diplome şi a unei plachete de onoare, din partea IŞJ, Mirozinei Sahleanu, inspector şcolar care s-a pensionat în acest an.

A urmat apoi premierea dascălilor din Siret, Suceava, Fălticeni şi a celor din mediul rural.

Diplomele pentru profesorii din Fălticeni şi Siret au fost înmânate de către primarii celor două oraşe, Vasile Tofan şi Adrian Popoiu. Dascălii din municipiul Suceava au primit premiile de la viceprimarul Lucian Harşovschi, în timp ce profesorii din mediul rural şi cei din Gura Humorului au fost premiaţi de către Neculai Barbă, consilierul personal al preşedintelui Consiliului Judeţean, Gheorghe Flutur, şi de către directorul Casei Corpului Didactic, Traian Duminică.

Pentru recompensarea dascălilor, Consiliul Judeţean a contribuit cu 2.000 de lei, iar consiliile locale din Suceava, Fălticeni, Gura Humorului şi Siret au oferit pentru premiile profesorilor  32.500 de lei.

 

Petrecere pentru profesori

Profesorii din oraşele Câmpulung Moldovenesc, Vatra Dornei şi Rădăuţi nu au primit premii în bani, întrucât autorităţile locale de aici vor organiza o premiere separată pentru dascălii din aceste oraşe.

„Şi în anii anteriori, în aceste oraşe a avut loc o premiere separată a profesorilor, şi probabil că aşa se va întâmpla şi în acest an”, a declarat directorul Casei Corpului Didactic, Traian Duminică, referitor la premiere profesorilor din Vatra Dornei, Rădăuţi şi Câmpulung Moldovenesc.

La eveniment au fost prezenţi profesori, directori de şcoli, reprezentanţi ai Inspectoratului Şcolar Suceava şi oameni politici, iar după decernarea premiilor, a urmat o petrecere.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Profesorii suceveni, premiaţi cu diplome şi bani.
 Vizualizări articol: 914 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Profesorii suceveni, premiaţi cu diplome şi bani1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Pacat trimis de
( 6 oct 2008, 11:21:07
iar au fost chemati profesorii pe ochi frumosi sau nu stiu pe ce criterii.asta ar fi un prim aspect.dar......pe copii de ce nu i-ati premiat cu bani?sau lor le sunt suficiente tricourile?si ma rog mirozina asta sahleanu ce a facut ca sa i se acorde atata atentie?sunt si alti dascali care s-au pensionat anul acesta iar madam asta in afara de faptul ca a lucrat la isj nu are alt merit.
2.   Foarte bine trimis de
( 6 oct 2008, 11:47:22
dle profesor, au fost premiati profesorii ptr ca a fost ziua mondiala a educatorului...bineinteles, orice fel de initiativa, trebuie sa aiba si contestatari...in orice ierarhie exista intotdeauna si un grad de subiectivitate...ca nu suntem roboti...
2.1  RE: Foarte bine trimis de
( 6 oct 2008, 19:38:43
Daca a fost ziua profesorului si a educatorului de ce au fost premiati inspectorii si directorii? Se da vreo explicatie? Nominal cu rezultate concrete. Directorii de ce au fost prmiati cu acest prilej? Pentru ca scoala a obtinut diplome pe munca celor ce nu sunt nominalizati nicaieri?Pentru ca pe judet s-au obinut multe diplome inspectorii sunt premiati?
2.2  RE: Foarte bine trimis de
( 6 oct 2008, 19:42:21
s-a trimis vreo felicitare la vreo scoala cu acest prilej? Macar pe mail ca nu costa bani. Cati directori si-au felicitat colegii merituosi pe seama carora isi ridica laurii? Sau i-au sustinut pe cei de pe urma carora TRAIESC BINE?
3.   Pe banii lor trimis de
( 6 oct 2008, 13:10:44
Numai la Radauti profesorii au sarbatorit pe banii lor..ba mai mult, meniul a costat jumatate din cat li s-a pretins, de restul probabil s-au premiat autoritatile locale din banii invatatorilor si profesorilor.
3.1  RE: Pe banii lor trimis de
( 6 oct 2008, 14:40:24
nu mai mancati kkat pt ca au fost premiati, in general, lingaii si pupinkuristii...
3.2  RE: Pe banii lor trimis de
( 6 oct 2008, 15:18:22
SE STIE DUPA CE CRITERII AU FOST PREMIATI. ASA SA-I AJUTE DUMNEZEU PE CEI CE NU SUNT DREPTI, SA AIBA PARTE DOAR DE CE AU CAPATAT IERI PE NEDTREPT, IAR COPIII LOR SA INTALNEASCA IN VIATA DOAR OAMENI CA PARINTII LOR CE ISI BAT JOC DE SEMENI.
3.3  RE: Pe banii lor trimis de
( 6 oct 2008, 15:44:36
Intr-o zi frumoasa de vineri cu mare tam ,tam ,am fost chemati la Suceava ca sa fim premiati noi cei mai buni dintre cei mai buni,alaturi de elevii nostri si acolo,domnia sa,insp general a precizat ca sa ne dezobisnuim sa asteptam recompense in bani pt rezultate.Acum ma uit pe poza asta si am mai intrebat in stanga si in dreapta ca atunci cand s-au oferit banuti nu s-a dat nimeni in laturi,stau acolo la poza ca niste .Rusine sa le fie,au fost premiati cei care abia si-au inghesuit premiile de la incadrarea suplinitorilor.Oare nu le ajunge,rusine sa le fie!RUSINE!Auzi ,rusine,da ce ei au rusine?
3.4  RE: Pe banii lor trimis de
( 6 oct 2008, 19:20:30
Astea sunt prostii. Nici ei saracii nu sunt bucurosi de cum sunt dar se infing, sa se afle n treaba. Daca ar lucra la patron nuar rezista nici o luna pentru ca nu stiu pe ce lume traiesc.
4.   Ciudat trimis de
( 6 oct 2008, 17:36:23
Normal era ca in mod foarte transparent sa se faca din fiecare scoala niste nominalizari, conform unor criterii foarte clar precizate, si cine merita era chiar si felicitat de tot colectivul, nu numai de "autoritati" .Atata timp cat totul a fost facut pe ascuns, inseamna ca ISJ si autoritatile locale chiar au ceva de ascuns. Au luat acesti bani cei care deja au participat la "paparea" bugetului pentru investitii in scoli. Ne este greata de ce se intampla. Datorita acestori trepadusi politici si nesatuli, profesorii corecti si daruiti sunt astazi huiduiti ca vor cativa lei in plus la salar sa aiba cu ce-si cumpara o haina de la second hand. Ca acum nici pentru acelea nu mai au bani. Va bateti joc de oamenii corecti, dar sa nu credeti ca voi, cei care decideti soarta lor sunteti de neatins. Va veni si randul vostru. Si atunci, sa nu pozati in victime!
4.1  RE: Ciudat trimis de
( 6 oct 2008, 19:33:22
O sa se sature cand le vine randul ca la tot bolandu. Nerusinatii!!! Isi baga in traiste si la toate neamurile lor. PARVENITII NESATUI
5.   Cum? trimis de
( 6 oct 2008, 18:24:29
Au fost premiati profesorii cu rezultate de exceptie , ori au fost premiati sindicalistii?
5.1  RE: Cum? trimis de
( 6 oct 2008, 19:25:56
Cel ce poate osul roade.Depinde de la caz la caz. Care si cum s-a putut invarti. De regula sunt aceeasi catei buni platnici NU buni profesionisti. Ar trebui ca sindicatul sa se implice mai mult in in ceea ce priveste nominalizarea premiantilor. FELICITARI CELOR CE ISI FAC MESERIA!!! Rusine lingailor care culeg roadele altora LA MUNCACEI CE SUNTETI PREMIATI!!!
6.   Campanie politica subtila trimis de
( 6 oct 2008, 23:37:48
imi vine sa vars ce vraleala au unii,campanie de pupin ,sa credem vrajeala competentei?
7.   Fjnjfdnld trimis de
( 7 oct 2008, 17:03:03
vrem lista de premiati si criteriile de selectie

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei