Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 6 oct 2008 - Anul XIII, nr. 235 (3916)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Fotbal Club Cetatea

Cine-l opreşte pe Pană?

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Dacă partida Cetatea – CSM Ploieşti a fost una încrâncenată, dar săracă în faze de poartă, în schimb show-ul făcut de antrenorul Marian Pană la finalul întâlnirii a întrecut cu mult spectacolul de pe teren. Aflat în tribune, unde îşi ispăşea suspendarea de 9 etape încasată în urma altercaţiei pe care-a avut-o cu arbitrii la meciul cu FC Botoşani, din Cupa României, Marian Pană a pătruns pe teren după golul egalizator al prahovenilor, din minutul 87. Antrenorul Cetăţii a făcut un sprint de 50 de metri, ca în zilele sale bune, până la centralul Florin Ghimbăşan, care a fost salvat cu greu de mânia lui Pană de o armată de oameni, alcătuită din poliţişti comunitari, oficiali şi jucători ai propriei echipe. După câteva minute bune de parlamentări, Pană a fost evacuat în sfârşit din incinta terenului, dar a revenit pe dreptunghiul verde imediat după ultimul fluier al arbitrului, pentru a se răfui în continuare cu Ghimbăşan.

 

Pană: „Nu tragem toţi la aceeaşi căruţă”

Aflat într-o vizibilă stare de isterie, tehnicianul Sucevei a încercat apoi să forţeze intrarea în cabina arbitrilor, dar a fost stopat la timp de poliţiştii comunitari aflaţi în preajmă. A urmat apoi conferinţa de presă, unde Pană a ţinut aceeaşi linie.

Mai întâi şi-a continuat tirul la adresa arbitrilor, acuzând în special faultul inexistent de la faza care a prefaţat golul doi al oaspeţilor, după care i-a luat în colimator pe oficialii propriei echipe.

„Ce-am păţit în ultima perioadă la Suceava n-am trăit în întreaga mea carieră. Am pierdut la 'masa verde' meciul cu Progresul şi apoi ni s-au anulat victoriile cu Ceahlăul şi FC Botoşani, succese obţinute pe munca mea şi a băieţilor. Pe necunoaşterea regulamentului am fost excluşi din Cupa României, după care am primit o suspendare exagerată pe 9 etape. Toată această înlănţuire de probleme m-au adus în starea în care sunt acum. Recunosc că am greşit pentru că am pătruns pe teren în condiţiile în care eram deja suspendat, dar n-am mai suportat. Doresc să fac treabă bună la Suceava, dar pentru asta trebuie să fiu şi sprijinit. Din păcate, nu tragem cu toţii la aceeaşi căruţă. Mai bine ne desfiinţăm decât să continuăm în aceeaşi manieră”, a declarat cu năduf tehnicianul sucevean.

 

Moldovan a văzut alt meci

Interogat pe seama declaraţiilor făcute de antrenorul pe care-l are sub contract, preşedintele Dumitru Moldovan s-a mărginit să spună că din punctul său de vedere nu există nici un conflict între Marian Pană şi conducerea clubului FC Cetatea, pentru ca apoi să o dea pe glumă când a fost solicitat să-şi dea cu părerea despre sceneta de la finalul meciului, care l-a avut în rolul principal pe fostul fotbalist de la Dinamo şi Victoria Bucureşti.

„Într-adevăr a intrat pe teren, dar s-a dus să-şi certe jucătorii că au primit gol şi nicidecum să-l apostrofeze pe arbitru”, a eschivat Moldovan.

 

Gestul lui Pană poate atrage chiar suspendarea terenului

Oricum, ultima ieşire în decor a lui Pană poate avea efecte serioase nu doar asupra propriei cariere de antrenor, ci poate afecta chiar şi echipa ale cărei interese le apără. Mai mult ca sigur că, nefiind la prima abatere, Pană va primi o sancţiune pe care să o ţină minte, însă mai grav este că gestul lui iresponsabil de a pătrunde în stare de suspendare pe teren poate afecta chiar şi gruparea FC Cetatea. Şi asta pentru că regulamentul fotbalistic prevede clar următorul aspect: atunci când un spectator pătrunde pe teren şi periclitează desfăşurarea partidei se poate merge până la suspendarea terenului formaţiei organizatoare.

Sancţiunea pe care o va da Comisia de Disciplină în acest caz se bazează însă foarte mult pe relatările arbitrilor şi ale observatorului din rapoartele de joc. Îngrijorător mai este încă un lucru. Acela că fotbaliştii Cetăţii dau semne că încep să copie din comportamentul profesorului lor şi, în loc să-şi vadă de joc, au început să tot stea „ciorchine” pe lângă arbitri, la fiecare decizie a acestora.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cine-l opreşte pe Pană?.
 Vizualizări articol: 3315 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.29/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.3 din 7 voturi
Cine-l opreşte pe Pană?3.357

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Afara trimis de
( 6 oct 2008, 11:41:31
afara cu toiitiiii
2.   Obiectiv trimis de
( 6 oct 2008, 11:42:20
Pana pune mai mult suflet pt echipa asta decat orice alt oficial de la club,sau de la primarie. Si e bucurestean, ar putea foarte bine sa i se rupa de echipa. Si noi il tratam cum il tratam...pacat. E unul din oameni ce CHIAR TREBUIE RESPECTATI!!!
2.1  RE: Obiectiv trimis de
( 7 oct 2008, 11:47:02
E un smecher de Bucuresti si voi sunteti fraieri nu vedeti ca incearca sa o dea pe victima , ii e frica de retrogradare si isi ia masuri , cu alte cuvinte el nu are nici o vina. DAR LA BANII CARE II IEI AR TREBUI SA RASPUNZI SI DE REZULTATE CA LOT ZIC EU AVEM NU DE PROMOVAT DAR DE PRIMELE 5 LOCURI.
3.   Bai toderascule trimis de
( 6 oct 2008, 11:55:28
Bai cur, da tu in ce oras stai?Nu am vazut nici un articol asa vehement impotriva lui molodvan cand s-au pierdut la masa verde 2 meciuri din incompetenta lui.Nu am vazut nici macar un rand despre inexistenta unor transefuri mai k lumea la echipa.Nu am vazut nici un articol despre faptul ca in atatia ani nu facut NIMIC pentru echipa.Cum mama masii astea nu le-ai vazut pana acum.

P.S. 3+6=MATA
4.   APEL LA ADEVAR trimis de
( 6 oct 2008, 12:19:14
Daca nu ti-e indiferenta soarta fotbalului sucevean, raspunde la intrebarea: CINE CREZI CA REPREZINTA CANCERUL FOTBALULUI SUCEVEAN ???
5.   Rusine trimis de
( 6 oct 2008, 12:49:54
cu atitudinea lui lungu si moldovan vedem de fapt cine vrea binele echipei...hotii au vrut doar sa profite de asta..mai ales domnul lungu cu alegerile...

chiar nu exista oleak de bun simt...domnul pana s-a mutat de la bucuresti impreuna cu familia pt k i s-au promis multe...si degeaba...l-au mintit non stop...RUSINE...

domnul moldovan dak avea putin bun simt isi dadea demisia...pt ca nu e capabil sa faca nimic bun...

si cu domnul lungu...e cum zicea cineva...il votezi k nu pe alticneva si tb sa votezi pe cineva...k de altfel...e hot k ceilalti....toti au facut promisiuni cu echipa de fotbal, vorbe goale...
6.   Mda.. trimis de
( 6 oct 2008, 13:05:43
cum zicea cineva mai sus..marian pana pune cel mai mult suflet pt echipa...si trebuie respecatat chiar daca are esecuri....lungu e un hot...care promite si numai face....pt el banii conteaza nu fotbalu..rusine lungu.....
7.   DEMISIA trimis de
( 6 oct 2008, 13:14:53
TOATA CONDUCEREA AR TREBUI DEMISA DACA EI NU ISI DAU SINGURI DEMISIA SI ADUSI OAMENI COMPETENTI CU CARE S-A NU PIERZI LA MASA VERDE 2 MECIURI SI CARE SA AIBA HABAR DE FOTBAL SI REGULAMENTE SI O S-A AVEM FOTBAL LA SUCEAVA . MARIAN PANA E SINGURUL CARE AR TREBUI S-A RAMANA SI DACA MAI VIN LA CONDUCERE OAMENI SUFLETISTI CA EL O S-A FACA TREABA BUNA . SI CE DACA O FIM SUSPENDATI SI O S-A JUCAM 1 MECI PE TEREN NEUTRU , DAR MACAR MARIAN PANA SI-A APARAT ECHIPA SI N-A VRUT S-A FIE FURAT SI N-A PIERDUT CU 3 LA 0 DIN CAUZA PROSTIEI . SUPORTERII SANT DE PARTEA LUI MARIAN PANA SI D-L PRIMAR N-AR TREBUI SA-I TINA IN BRATE - AU GRESIT AFARA CA-S PLATITI DIN BANII COMUNITATII SI AR TREBUI S-A TINA CONT SI DE NOI.
7.1  RE: DEMISIA trimis de
( 7 oct 2008, 11:29:42
Bai IONUT nu-l mai pupa atata pe Pana , tu nu ti-ai dat seama ca e nesimtit ????

Cu Botosaniu a bruscat un arbitru- - asta e comportament de cioban nu de antrenor - ce voia sa nu-l suspende ??? atunci nu avea de ce sa faca acest gest ,conduceam cu 1-0 arbitru nu ne-a furat ,de ce a facut asta ???

Sunt echipe de liga aIa care sunt furate ex. Clujul nu i sa dat penalti clar ,si sunt n exemple antrenorul a avut asemenea manifestare ???

Dar el a vazut ca echipa nu prea merge ,sa ne amintim meciurile din deplasare date la TV ca au jucat penibil , chiar in acel meci care tot il aminteste cu Progresul a jucat 1 repriza cu un om in plus si nu a scos nici un egal,acum ce o tot trage cu acel meci ca la pierdut la masa verde ce nu tot la pierdut ??? ar trebui sa-i fie rusine si sa nu mai aminteasca de el.

Reactiile lui Pana reprezinta neputinta din partea lui ca antrenot .Resineee Pana ca aplici asemenea metode.
8.   INTREBARE trimis de
( 6 oct 2008, 13:39:17
Dl Lungu ce ar trebui sa facem noi suporterii ca sa il dam afara pe moldovan de la echipa?Nu crezi ca s-a ajuns prea departe?Sau daca peste 4 ani nu mai candidezi nu te mai intereseaza?
8.1  RE: INTREBARE trimis de
( 6 oct 2008, 14:55:08
nenea MOLDOVAN i-a fa matale o gluma si da-ti demisia daca nu-i liniste la club si nu trageti toti la aceeasi caruta. ca daca retrogradam singurii care o sa avem de suferit santem noi suporterii si e pacat ca un oras ca SUCEAVA s-a ramana fara echipa macar in liga 2 .
9.   DEMISIA! trimis de
( 6 oct 2008, 16:24:36
Cine-l opreste pe Moldovan?....sa-si dea demisia....
10.   Www trimis de
( 6 oct 2008, 17:16:01
Lutzu,lutzu,lutzu,lasa-neeee..
11.   Pt. Tibi Avram trimis de
( 6 oct 2008, 17:18:51
Lasa dracului liber la comentarii pentru toate articolele...sau ti-ai primit tainul de la alde Marza,Flutur,Prodan et comp?!?!?!
12.   Domnului toderascu trimis de
( 6 oct 2008, 19:01:29
"...fotbalistii Cetatii dau semne ca �ncep sa copie din comportamentul profesorului lor si, �n loc sa-si vada de joc, au �nceput sa tot stea ,,ciorchine" pe l�nga arbitri..."

DACA SUNTETI ATAT DE IMPARTIAL PRECUM VRETI SA PARETI PRECIZATI CE COMPORTAMENT AR TREBUI SA COPIEM DE LA PRESEDINTELE CLUBULUI SI DE LA FINANTATOR (asta daca exista asa ceva in ultimul timp) !!!
12.1  RE: Domnului toderascu trimis de
( 6 oct 2008, 20:31:20
interesant titlu... dar sa raspundem cu o alta intrebare... DE LA CE SA-L OPRIM? de la faptul ca isi doreste sa fie fotbal mai mult decat a fost vreodata la clubul sucevean? de la dorinta lui de a aduce cat mai multa lume pe stadion? a fost doar o intamplare ca a inteles cu adevarat dorinta asucevenilor de a bate botosaniul in Cupa si de aceea a riscat accidentarea unor jucatori si nefolosirea lor in urmatorul meci!? Iesirea din fire a antrenorului se justifica prin aceea ca cei vizati sa iasa in fata sa apere clubul n-au facut-o... misiunea unui antrenor e sa pregateasca echipa tehnic si tactic pentru meciul urmator, in timp ce al unui presedinte... puteti vedea spre exemplu la Urziceni... la Cluj, la Timisoara sau Vaslui...
12.2  RE: Domnului toderascu trimis de
( 7 oct 2008, 10:58:45
Nu-l mai aparati atat pe Pana ca o sa va dati seama ce caracter este,nu il intereseaza decat BANII.

La otopeni facea la fel daca pierdea spunea ca nu e sustinut dar stiti ce inseamna la el sustinere ????? sa-i rezolvi meciurile cu arbitrii sau eventual cu echipele adverse sa mai castige ceva bani si sa se dea mare antrenor.

13.   CA �NTRE NOI trimis de
( 6 oct 2008, 19:49:58
nenea MOLDOVAN i-a fa matale o gluma si da-ti demisia daca nu-i liniste la club si nu trageti toti la aceeasi caruta. ca daca retrogradam singurii care o sa avem de suferit santem noi suporterii si e pacat ca un oras ca SUCEAVA s-a ramana fara echipa macar in liga 2 .
14.   COMITETUL trimis de
( 6 oct 2008, 19:54:22
Dl Lungu ce ar trebui sa facem noi suporterii ca sa il dam afara pe moldovan de la echipa?Nu crezi ca s-a ajuns prea departe?Sau daca peste 4 ani nu mai candidezi nu te mai intereseaza? Lutzu,lutzu,lutzu,lasa-neeee..

Daca nu ti-e indiferenta soarta fotbalului sucevean, raspunde la intrebarea: CINE CREZI CA REPREZINTA CANCERUL FOTBALULUI SUCEVEAN ??? =lutu

Dl Lungu ce ar trebui sa facem noi suporterii ca sa il dam afara pe moldovan de la echipa?
15.   Noi trimis de
( 6 oct 2008, 20:53:13
da nu vin alegerile alea odata
16.   O parere! trimis de
( 6 oct 2008, 23:07:38
m-a rugat Cristi sa analizez textul articolului... si ca un cunoscator... desi vad ca si un simplu cititor poate ajunge la aceeasi concluzie... TEXTUL E SCRIS CU O TENDINTA EVIDENTA.... a se vedea doar faptul cat de ingrijorat este autorul articolului... DINTR-O DATA despre pericolele ce pandesc echipa... suspendarea terenului sau faptul ca jucatorii sar la arbitrii... pana acum n-ati vazut acest lucru? cand s-a jucat fara junior nu era INGRIJORATOR?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Clasamente

Loc
Echipa
J
V
E
I
P
G
  • 1.  Otelul Galati  18  12  3   3    39p 9  
  • 2.  FC Timisoara  18  8   10  0    34p 9  
  • 3.  FC Vaslui  18  9   5   4    32p 7  
  • 4.  Rapid  18  8   6   4    30p 16 
  • 5.  Gaz Metan  18  8   6   4    30p 7  
  • 6.  Steaua  18  8   5   5    29p 9  
  • 7.  Dinamo  18  8   5   5    29p 9  
  • 8.  CFR Cluj  18  7   6   5    27p 6  
  • 9.  Astra Ploiesti  18  4   9   5    21p -1 
  • 10.  U Craiova  18  5   5   8    20p 2  
  • 11.  Gloria Bistrita  18  5   5   8    20p -5 
  • 12.  FC Braşov  18  4   8   6    20p -6 
  • 13.  FCM Tg. Mures  18  5   5   8    20p -9 
  • 14.  U Cluj  18  5   5   8    20p -12
  • 15.  Pandurii Tg. Jiu  18  4   6   8    18p -8 
  • 16.  Victoria Branesti  18  4   6   8    18p -8 
  • 17.  Unirea Urziceni  18  4   6   8    18p -10
  • 18.  Sp. Studentesc  18  3   1   14   10p -15
  • 1.  Ceahlăul PN  15  10  5   0    35p 24 
  • 2.  Săgeata Năvodari  15  11  1   3    34p 18 
  • 3.  Concordia  15  9   4   2    31p 13 
  • 4.  FC Botoşani  15  7   4   4    25p 9  
  • 5.  Viitorul C-ta  15  6   6   3    24p 2  
  • 6.  Dunărea Galaţi  15  6   4   5    22p 11 
  • 7.  Astra II Ploieşti  15  6   4   5    22p 0  
  • 8.  Farul Constanţa  15  5   5   5    20p -2 
  • 9.  Gloria Buzău  15  4   6   5    18p -2 
  • 10.  Delta Tulcea  15  5   3   7    18p -5 
  • 11.  CS Otopeni  15  5   3   7    18p -7 
  • 12.  FC Snagov  15  5   2   8    17p -12
  • 13.  Juventus Buc  15  3   5   7    14p -8 
  • 14.  Steaua II  15  4   2   9    14p -10
  • 15.  Dinamo II  15  4   2   9    14p -16
  • 16.  CF Brăila  15  0   4   11    4p -15
  • 1.  Voinţa Sibiu  14  8   6   0    30p 12 
  • 2.  Petrolul Ploieşti  14  9   1   4    28p 12 
  • 3.  Dacia Mioveni  14  8   4   2    28p 8  
  • 4.  FC Bihor Oradea  14  8   2   4    26p 7  
  • 5.  FCM UTA Arad  14  7   3   4    24p 7  
  • 6.  Politehnica Iaşi  14  6   3   5    21p 8  
  • 7.  Alro Slatina  13  5   4   4    19p 3  
  • 8.  Gaz Metan CFR  14  4   5   5    17p -3 
  • 9.  FC Argeş Piteşti  14  5   2   7    17p -4 
  • 10.  CSM Rmn-Vâlcea  14  5   1   8    16p -1 
  • 11.  Arieşul Turda  14  4   3   7    15p -7 
  • 12.  Mureşul Deva  14  3   4   7    13p -7 
  • 13.  ACU Arad  14  3   4   7    13p -9 
  • 14.  Unirea Alba-Iulia  14  3   3   8    12p -11
  • 15.  FC Silvania ŞS  13  3   1   9    10p -15
  • 16.  Minerul Lupeni  0   0   0   0     0p 0  

Detalii clasamente

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Sport local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei