Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 6 oct 2008 - Anul XIII, nr. 235 (3916)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   11 imagini |   ø fişiere video

Mercedes ConceptFASCINATION, viziune asupra viitorului E-Klasse

Mercedes i-a încântat pe vizitatorii Salonului Auto de la Paris. Singura noutate marcantă la standurile mărcii germane este un prototip aflat foarte aproape de linia unei maşini de serie, intitulat ConceptFASCINATION. Denumirea vorbeşte de la sine, şi parcă ne aduce aminte de un vechi dicton apărut printre fanii mărcii care încă mai cred că: ''exista două tipuri de maşini - Mercedes şi restul''.

Prin noul studiu de design, intitulat ConceptFASCINATION, fabricantul de automobile premium dezvăluie dorinţa de a lansa pe viitor un vehicul care combină într-un stil armonios linia unui break cu cea a unui coupe. Ineditul prototip prefaţează formele incitante ale noii generaţii E-Klasse, plănuită să apară în jurul anului 2010.

„Acest studiu de design continuă tradiţia dedicată fantasticelor maşini coupe de la Mercedes-Benz având un stil impresionat. Cu liniile sale care stârnesc emoţie, ConceptFascination oferă o interpretare complet nouă a coupe-ului. Estetica, aspectul dinamic şi detaliile care te pătrund, ajută prototipul să atingă cele mai înalte standarde de design”, declară Dr. Dieter Zetsche, preşedintele concernului Daimler AG.

Registrul estetic este complet diferit faţă de ceea ce reprezintă astăzi, din punct de vedere stilistic, cele două modele. La secţiunea frontală se păstrează perechea de faruri pentru o singură parte, însă desenul lor este mult diferit. Linia capotei, spoilerul şi calandrul au suferit schimbări majore, astfel încât conceptul să fascineze. Spatele este dominat de linia arcuită a cupolei care aproape că se uneşte cu stopurile, Mercedes apelând la stilul „Shooting Brake” pentru a impresiona vizual. Interiorul nu se disociază de tema designului exterior, aici nota dominantă fiind aerul modern şi inovator.

Habitaclul este echipat cu materiale de o calitate deosebită şi dispune de numeroase spaţii de depozitare, o masă pliantă din sticlă şi un mini-bar.

Odată cu acest concept, Mercedes prefaţează lansarea unui nou motor diesel ecologic din familia BlueTec, agregatul cu 4 cilindri de 2.2 litri ce va intra în echiparea viitoarei generaţii E-Klasse.

Propulsorul dezvoltă 204 cai putere şi se remarcă prin faptul că oferă performanţele motorului CDI de 3.0 litri, însă consumul şi emisiile sunt de nivelul versiunii actuale 220 CDI.

ConceptFASCINATION este o bijuterie unică în peisajul automobilului modern, cred cei de la Mercedes, şi se distinge prin liniile dinamice şi curate ale exteriorului combinate cu practicabilitatea şi spaţiul interior al maşinii.

Mercedes nu a suflat o vorbă despre viitoarea maşină de serie, însă din ceea ce se poate vedea la faţa locului, rivalii Audi şi BMW ar trebui să facă griji. E-Klasse este pe drumul ce bun.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mercedes ConceptFASCINATION, viziune asupra viitorului E-Klasse.
Dezmembrări Camioane Suceava •  •  •  •  •  •  • 
 Vizualizări articol: 2700 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.0 din 1 vot
Mercedes ConceptFASCINATION, viziune asupra viitorului E-Klasse2.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Auto

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei