Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 6 oct 2008 - Anul XIII, nr. 235 (3916)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Mijloc pe măsura scopului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Săptămâna trecută a fost deplorabilă şi prin altceva decât prin scorurile de pe tabelele europene.

Steaua a făcut 0-0 dar unii dintre fanii ei au învins. L-au învins pe un altul, dintre ei, pentru ei, pe care l-au băgat în spital. Durii din galeria Stelei nu sunt la fel cu durii din galeria lui Dinamo. Ei nu riscă să şi-o fure de la carabinieri, că ăştia probabil abia aşteptau să frăgezească nişte români. Aşa că s-au frăgezit între ei. Bine că măcar fata care îl însoţea pe suporterul stelist a scăpat nevătămată (am relatat acum câţiva ani despre alte bestii, de data asta în alb-roşu, care au desfigurat într-un tramvai o fată şi pe fratele ei care sărise în apărarea ei). Chiar şi legea talionului ar fi prea blândă pentru asemenea scursuri...

După celălalt 0-0, Becali se învârtoşează şi declară că echipa sa i-ar fi bătut pe cei de la Chelsea! Da, şi pe Manchester, şi pe Real, ghinion de neşansă ca a picat tocmai cu Bayern, Lyon şi Fiorentina. Ce mostră de frustrare neruşinată... Pe aceeaşi linie a imbecalizării, desigur că selecţionata ziariştilor prezenţi la meci ar fi dat scor Otopeniului!

Dar lasă că nici cu ziariştii nu ni-i ruşine. O ştire nesemnată pe cel mai accesat site de specialitate, s-a preluat repede pe mlădiţele numite dinamovişti.ro şi stelişti.ro, stârnind sute de reacţii violente, traduse în mii de accesări şi deci în bani cinici făcuţi de aceşti midaşi ai peniţei. Făcătura cum că Mutu ar fi scris într-un SMS că va dedica un eventual gol dinamoviştilor a fost semnalată a doua zi într-un ziar central, dar deja ea îşi atinsese scopul. De râsul curcilor a fost că un editorialist important de la gazeta zvonacă a înghiţit hapul pe nemestecate şi l-a luat de bun, producând un material moralizator pe această temă! E bine de ştiut că la orice prostie mâzgălită, undeva, cineva rezonează şi o amplifică. Să mai mănâncă şi gura la alţii o pâine... Dar ştiţi ce cred eu că e mai trist? Îmi imaginez că şedinţa de redacţie a concurenţei s-a lăsat cu o muştruluială pe cinste pentru cei de la munca de jos: “Aţi văzut bă cum se fabrică un subiect de succes?! Vouă nu v-ar fi trecut glonţul inspiraţiei prin cap, luzărilor!”

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mijloc pe măsura scopului.
 Vizualizări articol: 1102 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Mijloc pe măsura scopului5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei