Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 18 nov 2021 - Anul XXVI, nr. 271 (7883)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

COMUNICAT DE PRESĂ

Anunț începere proiect: ”Diversificarea activităţii prin achiziţionarea de utilaje tehnologice în cadrul EGO IMOBILIARE SRL”

EGO IMOBILIARE SRL anunţă începerea activităţilor proiectului „Diversificarea activităţii prin achiziţionarea de utilaje tehnologice în cadrul EGO IMOBILIARE SRL” Cod  SMIS  134849,  finanțat  prin  Programul  Operaţional  Regional  2014‐2020,  Axa  prioritară  2:  ”Îmbunătăţirea  competitivităţii  întreprinderilor  mici și mijlocii”, Prioritatea de investiţii 2.1: “Promovarea spiritului antreprenorial, în special prin facilitarea exploatării economice  a  ideilor  noi și  prin  încurajarea  creării  de  noi  întreprinderi,  inclusiv  prin  incubatoare  de  afaceri”.  Contractul de finanțare a fost încheiat cu Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene și cu Agenţia de Dezvoltare Regională Nord‐Est, în calitate de Organism Intermediar. 

Proiectul are o perioadă de implementare de 38 de luni, respectiv 01.07.2019–31.08.2022, și o valoare totală de 709.621,99 lei. Finanțarea nerambursabilă acordată este în valoare de 475.520,80,00 lei, din care 404.192,68 lei din FEDR, Contract de Finanțare Nr. 7183/20.10.2020. 

Obiectivul  principal  al  proiectului  constă  în  dezvoltarea  microîntreprinderii  S.C.  EGO  IMOBILIARE  SRL  prin  diversificarea activităţii existente  în domeniul Lucrări de construcții a altor proiecte inginerești. 

Obiectivele specifice ale proiectului sunt: 

1. Achiziţionarea  unor  echipamente  eficiente  energetic,  de  ultimă  generaţie,  contribuind  astfel  la dezvoltarea durabilă, la protecţia mediului şi la bunăstarea comunităţii locale – miniexcavator pe şenile (1 buc.) si buldoexcavator (1 buc.)

2. Creşterea  locurilor  de muncă  cu  5  locuri  din  rândul  persoanelor  din  comunitatea locală  şi  menţinerea acestora.

3. Respectarea  principiilor  egalității  de şanse  prin  angajarea  unei  persoane  aparţinând  unei  categorii defavorizate.

 

Proiectul de investiții va fi implementat în loc. Gura Humorului, Bucsoita, Jud. Suceava. 

EGO IMOBILIARE S.R.L 

Persoana de contact: Bodea Horațiu Marius, Administrator 

Tel/fax/email: 0758690964/egoimobiliaresrl@gmail.com 

 

Investim în viitorul tău! Proiect cofinanţat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operaţional Regional 2014‐2020 

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Anunț începere proiect: ”Diversificarea activităţii prin achiziţionarea de utilaje tehnologice în cadrul EGO IMOBILIARE SRL”.
 Vizualizări articol: 673 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Anunț începere proiect: ”Diversificarea activităţii prin achiziţionarea de utilaje tehnologice în cadrul EGO IMOBILIARE SRL”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Anunturi Fonduri Europene

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei