Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 24 sep 2013 - Anul XVIII, nr. 222 (5429)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Copil la spital după ce a fost muşcat de un câine în timp ce alerga la o bază sportivă din Craiova

Un adolescent de 14 ani din Craiova a ajuns la spital, luni, după ce a fost muşcat de un câine fără stăpân, în apropierea bazei sportive Voinţa din oraş, unde alerga alături de mai mulţi copii de la un club de box, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Incidentul a avut loc luni dimineaţă, în jurul orei 10.00, în apropierea bazei sportive Voinţa din Craiova.

Mario Petcu, în vârstă de 14 ani, membru al clubului de box CSM Olimpia, alerga împreună cu mai mulţi colegi sportivi în jurul bazei sportive, iar la un moment dat a fost atacat de un câine, care l-a muşcat de antebraţul drept.

"Băiatul era la alergare, la antrenament, cu alţi copii, când a fost atacat de un câine", a declarat Marcel Petcu, tatăl copilului.

În urma incidentului, adolescentul a fost dus la Spitalul de Boli Infecţioase din Craiova, unde a fost vaccinat şi va rămâne internat timp de câteva zile, sub supravegherea medicilor.

Echipele de la ecarisaj au mers în zona bazei sportive unde a avut loc incidentul, iar după aproximativ 15 minute au capturat câinele l-a atacat pe băiat.

"Din păcate, un câine fără stăpân a atacat un copil care făcea antrenamente la şcoala sportivă municipală. Noi am intervenit cu două echipaje, am reuşit să capturăm o femelă cu un pui. Probabil că de aceea a şi atacat, copilul a trecut prin zona de apărare a câinelui. De asemenea, am ridicat şi un alt câine şi vom monitoriza această zonă, mai ales că este una intens circulată", a declarat Sorin Ciobanu, director al Serviciului de Ecarisaj Craiova.

Câinele va fi transportat în adăpostul de la Breasta.

Autorităţile locale din Craiova estimează că în municipiu există aproximativ 7.000 - 8.000 de câini fără stăpân, numărul acestora fiind în creştere permanentă în ultimii ani, iar în medie zilnic ajung la spital cinci persoane muşcate de câini.

Potrivit autorităţilor locale, pentru cei aproximativ 7-8.000 de câini fără stăpân doar 18 angajaţi de la ecarisaj acţionează pentru ridicarea, transportul şi adăpostirea acestora, numărul respectiv cuprinzând atât personalul responsabil cu paza, cât şi şoferii, asistenţii şi medicul veterinar.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Copil la spital după ce a fost muşcat de un câine în timp ce alerga la o bază sportivă din Craiova.
 Vizualizări articol: 690 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Copil la spital după ce a fost muşcat de un câine în timp ce alerga la o bază sportivă din Craiova0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei