Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 25 mai 2013 - Anul XVIII, nr. 118 (5325)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Directoarea unei grădiniţe din Piteşti, demisă după ce şi-a serbat ziua de naştere în instituţie

 

Directoarea unei grădiniţe din Piteşti a fost demisă, după ce angajaţii unităţii de învăţământ au solicitat schimbarea acesteia din funcţie pe motiv că şi-a serbat ziua de naştere în instituţie, cu această ocazie bucătăreasa pregătind mai multe feluri de mâncare, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Argeş a decis, vineri, ca directoarea Grădiniţei "Micul prinţ" din municipiul Piteşti să fie demisă din funcţie la solicitarea angajaţilor instituţiei, care au reclamat că aceasta şi-a serbat ziua de naştere în unitatea de învăţământ.

"Nu e normal să aibă loc petreceri în cadrul unei instituţii de învăţă­mânt. Am dispus o analiză a situaţiei şi astăzi (n.r. - vineri) am decis schimbarea din funcţie a directoarei. Acolo era un conflict mocnit între salariaţi şi directoare, iar angajaţii grădiniţei au cerut demiterea ei. A fost demisă azi, după petrecerea dată şi animozităţile ulterioare dintre ea şi salariaţi", a declarat inspectorul şcolar general al ISJ Argeş, Florin Gardin.

După certurile care au avut loc între directoare şi salariaţi, o angajată a grădiniţei a leşinat, fiind transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti.

"Suntem pur şi simplu terorizaţi de directoarea răzbunătoare. Cinci dintre noi ne-am luat concedii medicale ca să scape de teroare. Tremur şi plâng, i-am făcut sarmale la ziua ei şi tot pe mine s-a răzbunat, m-a certat şi eu am leşinat, am ajuns la spital cu ambulanţa. M-a acuzat că din cauza mea a aflat toată lumea de cheful din grădiniţă", a declarat bucătăreasa Sorina Stan.

Părinţii care au copiii la grădiniţa respectivă sunt nemulţumiţi că personalului i se impune să desfăşoare alte activităţi decât cele din fişa postului, iar copiii rămân nesupravegheaţi.

"Directoarea a generat o stare de tensiune, nu e normal să îi pună pe angajaţi să facă treburi prin curte şi să lase copiii singuri. Am vorbit cu angajaţii şi noi şi ne-au spus că nu se mai poate, sunt terorizaţi de directoare, le spune că le dă afară pe toate, iar fochistul care spune că are cinci milioane salariu şi face de toate, cară fân şi tot el e de vină în ochii directoarei. Iar copiii, repet sunt nesupravegheaţi", a declarat un părinte.

Directoarea grădiniţei, Gherghina Pană, care şi-a serbat ziua de naştere vinerea trecută, a refuzat să exprime un punct de vedere în acest caz.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Directoarea unei grădiniţe din Piteşti, demisă după ce şi-a serbat ziua de naştere în instituţie.
 Vizualizări articol: 798 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Directoarea unei grădiniţe din Piteşti, demisă după ce şi-a serbat ziua de naştere în instituţie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei