Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 25 mai 2013 - Anul XVIII, nr. 118 (5325)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Antonescu: Despre cazul doamnei Câmpeanu nu ştiu nimic, decât ceea ce ştim cu toţii, adică nimic

 

Preşedintele PNL Crin Antonescu a declarat vineri că nu are idee despre faptul că ministrul Mariana Câmpeanu ar fi ştiut despre o mită dată în minister, dar că în cazul în care se dovedeşte că oricare dintre membrii PNL a comis o faptă incompatibilă cu cea de demnitar va fi retras din funcţie.

Crin Antonescu a fost întrebat dacă a avut vreo discuţie cu ministrul Mariana Câmpeanu în legătură cu informaţiilor potrivit cărora aceasta ar fi ştiut despre mita care ar fi fost dată la angajarea unui persoane în minister.

"Nu ştiu, nu am idee despre acest lucru. Nu ştiu ce înseamnă «ştiut». În cazul în care se dovedeşte că oricare dintre membrii PNL a comis o faptă care nu poate fi acceptată drept compatibilă cu condiţia de membru sau de demnitar public, va fi retras din demnitatea respectivă sau chiar exclus din partid. Dar precizez foarte clar că nu mă refer nicidecum la cazul doamnei Câmpeanu, despre care nu ştiu nimic, absolut nimic, decât ceea ce ştim cu toţii, adică nimic!", a precizat Crin Antonescu.

Ministrul Muncii, Mariana Câmpeanu, a declarat vineri, pentru MEDIAFAX, că nu a ştiut despre aranjamentele şi mita luată de foşti subalterni trimişi în judecată pentru că ar fi ajutat o persoană să câştige concursul pentru funcţia de consilier la Direcţia Generală AMPOSDRU.

Presa a relatat, vineri, că ministrul Mariana Câmpeanu ştia de mita luată de foşti subalterni ai ei pentru a ajuta o persoană să câştige concursul din decembrie 2012 pentru ocuparea funcţiei de consilier pentru afaceri europene în cadrul Direcţiei Generale Autoritatea de Management pentru Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane (DG AMPOSDRU) - Serviciul Evaluare Program.

Potrivit relatărilor din presă, procurorii DNA ar avea interceptări din care rezultă că fosta ei şefă de cabinet Iuliana Coruţ îi spunea Paulei Mănuceanu, fost consilier la cabinetul ministrului, când vorbeau despre subiectele de concurs date persoanei pe care voiau să o favorizeze în ocuparea postului, că i-a spus şi Marianei Câmpeanu. Din interceptările prezentate în presă nu rezultă însă ce i-a spus Iuliana Coruţ "doamnei ministru", iar numele Marianei Câmpeanu nu apare în interceptări.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Antonescu: Despre cazul doamnei Câmpeanu nu ştiu nimic, decât ceea ce ştim cu toţii, adică nimic.
 Vizualizări articol: 684 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Antonescu: Despre cazul doamnei Câmpeanu nu ştiu nimic, decât ceea ce ştim cu toţii, adică nimic0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei