Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 24 mai 2013 - Anul XVIII, nr. 117 (5324)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

18 persoane duse la spital, 78 de copaci căzuţi în Bucureşti şi Ilfov, din cauza furtunii

 

Un număr de 18 persoane au fost duse la spitale din Capitală după ce au fost rănite în timpul furtunii de joi după-amiază care a doborât 78 de copaci, trei panouri publicitare şi cinci corturi şi construcţii provizorii din Bucureşti şi Ilfov, informează MAI.

Tot din cauza fenomenelor meteo, patru avioane au fost redirecționate către Aeroportul Constanța, deoarece nu puteau ateriza în condiţii de siguranţă pe "Henri Coandă", se mai precizează într-un comunicat remis MEDIAFAX de Ministerul Afacerilor Interne (MAI).

În comunicat se mai arată că MAI "intervine, prin structurile sale operative, pentru gestionarea efectelor fenomenelor meteorologice".

Astfel, potrivit sursei citate, toate echipajele ministerului au fost mobilizate pentru "înlăturarea efectelor produse de furtuna care a avut loc în București în intervalul 15.30 - 16.30".

În acelaşi timp, Inspectoratul General al Poliției Române a intervenit cu peste 600 de polițiști rutieri şi de ordine publică, precum și cu 180 de maşini, în București şi Ilfov.

De asemenea, peste 180 de angajaţi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă au ieşit în stradă cu 120 de autospeciale, pentru cazurile de urgență.

 

Pasaj inundat, maşină avariată şi mai mulţi copaci doborâţi, în urma furtunii, în Argeş şi Dâmboviţa

Un pasaj a fost inundat, un autoturism a fost avariat, iar mai mulţi copaci şi un stâlp de electricitate din beton au fost doborâţi, în urma unei furtuni puternice, judeţele Argeş şi Dâmboviţa, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş, mai mulţi copaci au fost doborâţi de furtună în municipiul Piteşti.

"Aceştia au căzut peste reţelele de medie tensiune şi a fost pericol de electrocutare. Am intervenit pentru tăierea copacilor, iar înainte am solicitat oprirea curentului în zonă. Situaţia reintră treptat în normal", a declarat Bogdan Picurici de la ISU Argeş.
De asemenea, în comuna argeşeană Dobreşti un stâlp de electricitate din beton a căzut peste o anexă gospodărească, fără să fie înregistrate victime. 
Totodată, mai multe străzi din municipiul Târgovişte au fost inundate, în urma ploii puternice, care a durat aproximativ 30 de minute.

Ieşirea din oraş către Câmpulung Muscel pe DN 72 A a fost blocată din cauza unui pasaj inundat, traficul fiind deviat pe o rută ocolitoare.

Şi şoferii care au traversat centura oraşului Târgovişte au avut dificultăţi, în condiţiile în care apa depăşea în unele locuri 30 de centimetri, fiind nevoie de intervenţia lucrătorilor companiei de apă.

Tot în urma vijeliei, în municipiul Moreni, un autoturism a fost avariat după ce un copac s-a rupt şi a căzut peste el.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 18 persoane duse la spital, 78 de copaci căzuţi în Bucureşti şi Ilfov, din cauza furtunii.
 Vizualizări articol: 606 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
18 persoane duse la spital, 78 de copaci căzuţi în Bucureşti şi Ilfov, din cauza furtunii0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei