Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 13 mai 2013 - Anul XVIII, nr. 107 (5314)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Vremea se răceşte

 

Astăzi, valorile termice vor scădea în aproape toată ţara, cu precădere în jumătatea vestică, unde vor caracteriza o vreme normală termic, local chiar răcoroasă, informează Administraţia Naţională de Meteorologie.

Temperaturile maxime vor fi de la 15...16 grade în Dealurile Banatului până la 27...29 de grade în Bărăgan, Podişul Moldovei şi al Dobrogei. Gradul de instabilitate atmosferică va fi în creştere în centrul, sudul şi estul ţării, precum şi în zona de munte, astfel că mai ales după-amiaza şi în prima parte a nopţii vor fi înnorări temporar accentuate, averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului. Ploile vor avea şi caracter torenţial, izolat va fi grindină, iar cantităţile de apă vor depăşi 20...25 l/mp, în special la munte. În restul teritoriului cerul va deveni variabil, iar astfel de fenomene se vor semnala pe spaţii restrânse, în prima parte a intervalului. Temperaturile minime se vor încadra între 7 şi 17 grade.

Marţi, vremea va fi răcoroasă în vestul, nordul şi centrul ţării, dar în celelalte regiuni va fi caracterizată de un regim termic normal pentru această perioadă. Temperaturile maxime se vor încadra în marea lor majoritate între 14 şi 24 de grade, iar cele minime între 6 şi 16 grade, uşor mai mici în depresiunile din nordul şi centrul ţării. În jumătatea de sud-est a teritoriului vor fi înnorări temporare şi local, mai ales pe parcursul zilei, se vor semnala averse şi descărcări electrice. În restul zonelor cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene vor fi posibile izolat. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări la munte şi în regiunile estice.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Vremea se răceşte.
 Vizualizări articol: 1070 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Vremea se răceşte0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei