Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 9 apr 2013 - Anul XVIII, nr. 82 (5289)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

BRAT a lansat aplicaţia de detectare automată a publicităţii online

 

BRAT a lansat, luni, aplicaţia de tip "spider" utilizată pentru detectarea automată a tuturor mesajelor publicitare de tip display ce sunt afişate pe site-uri, potrivit unui comunicat postat pe site-ul brat.ro.

"După o perioadă de dezvoltare şi testare de mai multe luni, BRAT lansează o aplicaţie capabilă să identifice campaniile publicitare display ce se desfăşoară pe orice site web. BRAT va furniza astăzi, pentru prima dată în România monitorizarea completă a campaniilor publicitare de tip display, pentru luna martie 2013. Pentru început monitorizarea va cuprinde informaţii despre prezenţa campaniilor publicitare pe fiecare site, urmând ca în câteva luni informaţia să fie completată cu date referitoare la volumele de afişări ale fiecărei campanii prezente", se spune în comunicatul BRAT.

Din punct de vedere tehnic, aplicaţia identifică toate mesajele publicitare afişate pe o pagină web, indiferent dacă acestea sunt bannere flash, imagini şi text. În luna martie, BRAT a identificat un număr de aproximativ 15.700 de bannere unice, grupate în aproximativ 2.616 campanii publicitare, ce au rulat pe mai mult de 1.200 de site-uri. Dintre bannerele identificate, 8.200 reprezintă publicitate distribuită prin Google, jumătate dintre acestea fiind publicitate de tip text, se mai spune în comunicat.

BRAT livrează noile informaţii în aceeaşi aplicaţie de raportare a datelor de monitorizare pe care o utilizează pentru presa scrisă, radio şi OOH, rezultatele privind campaniile publicitare fiind descrise unitar pentru toate mediile, cu acelaşi tip de informaţii despre client, marcă, campanie publicitară, clasificări ale bunurilor şi serviciilor comunicate.

BRAT completează prin această livrare serviciul MIPO, care furnizează de mai mult de 18 luni rezultate de monitorizare pentru toate campaniile publicitare ce rulează pe site-uri ale membrilor BRAT sau care sunt comandate, iniţiate de un membru BRAT.

Noua aplicaţie permite furnizarea informaţiilor privind desfăşurarea tuturor campaniilor publicitare de tip display ce rulează pe orice site, indiferent de apartenenţa la asociaţie. Publicarea noilor rezultate va avea loc săptămânal, în fiecare zi de marţi, pentru săptămâna anterioară, similar cu celelalte rezultate de monitorizare furnizate de BRAT.

BRAT este o asociaţie constituită în scopul măsurării şi verificării independente şi obiective a performanţei produselor media. În cei 15 ani de existenţă, BRAT a devenit recunoscut ca reperul pieţei de publicitate pentru presa scrisă şi mediul online în ceea ce priveşte rezultatele de audienţă, tirajul publicaţiilor sau traficul site-urilor. În ultimii ani, BRAT a lansat monitorizarea investiţiilor în publicitate pentru patru medii unitar: presă scrisă, radio, OOH şi online, utilizând definiţii şi standarde comune în măsurarea şi raportarea rezultatelor privind campaniile publicitare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului BRAT a lansat aplicaţia de detectare automată a publicităţii online.
 Vizualizări articol: 836 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
BRAT a lansat aplicaţia de detectare automată a publicităţii online0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei