Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 22 aug 2012 - Anul XVII, nr. 195 (5100)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Câştigătorul marelui premiu la Loto 6/49 şi-a ridicat premiul

Câştigătorul marelui premiu de duminică la Loto 6/49 şi-a ridicat premiul de peste 4,5 milioane de euro şi a declarat că joacă săptămână de săptămână, de mai mulţi ani, a anunţat, marţi, Loteria Română.

Potrivit sursei citate, câştigătorul s-a prezentat marţi pentru a-şi încasa câştigul la categoria I obţinut la tragerea Loto 6/49 din 19 august, în valoare de 20.283.270,27 lei (peste 4,5 milioane de euro).

Suma care a ajuns la jucător după reţinerea impozitului este de 15.212.602,27 lei, acesta spunând că nu s-a hotărât încă ce va face cu banii, dar va fi chibzuit.

Câştigătorul nu a dorit să-şi facă publică identitatea.

"Câştigătorul este un bărbat tânăr, din Târgu Jiu, este căsătorit şi are un copil. Din dialogul pe care l-a avut cu reprezentanţii Loteriei Române, s-a dovedit a fi o persoană echilibrată, cu o atitudine relaxată, care înţelege că un asemenea câştig este o mare şansă care trebuie valorificată cât mai bine, cu multă înţelepciune. Joacă de mai mulţi ani la Loto 6/49, săptămână de săptămână. În afară de Loto 6/49, îşi încearcă norocul şi la Joker, la care a obţinut, până acum, câteva câştiguri de valoare mică. Numerele câştigătoare au semnificaţie personală şi, după cum ne-a mărturisit, este pentru prima dată când a jucat această variantă de şase numere", se arată într-un comunicat al Loteriei.

Tânărul care a câştigat a aflat acest lucru a doua zi după tragere şi s-a hotărât să vină să-şi ridice cât mai repede premiul, au mai spus reprezentanţii Loteriei.

"«Am câştigat, am câştigat !!!», a fost prima reacţie pe care a avut-o la aflarea numerelor câştigătoare", se mai arată în comunicat.

Potrivit sursei citate, biletul norocos a fost jucat la agenţia 18-56 din Târgu Jiu chiar în ziua tragerii, în jurul orei 12.00 şi a fost completat cu trei variante simple, preţul biletului fiind de doar 14,5 lei.

Numerele câştigătoare la tragerea Loto 6/49 de duminică au fost 33, 37, 31, 25, 28 şi 8.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Câştigătorul marelui premiu la Loto 6/49 şi-a ridicat premiul.
 Vizualizări articol: 494 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Câştigătorul marelui premiu la Loto 6/49 şi-a ridicat premiul0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei