Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 22 aug 2012 - Anul XVII, nr. 195 (5100)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Blaga: PDL îşi declară disponibilitatea de a coopera cu toate forţele politice

PDL îşi declară disponibilitatea de a coopera cu toate forţele politice în sprijinul interesului naţional, a declarat, ieri, preşedintele formaţiunii, Vasile Blaga, precizând că este timpul ca războiul politic să înceteze, iar forţele politice să colaboreze.

"Cerem USL să renunţe la acest moment la metodele de guvernare care au făcut atât de mult rău statului român şi i-au pus la grea încercare pe români", a declarat Blaga, într-o conferinţă de presă.

El a spus că este momentul ca forţele politice să colaboreze şi "să declare respect necondiţionat faţă de legile ţării".

Liderul PDL a mai susţinut că în acest moment "eforturile clasei politice trebuie îndreptate cu prioritate spre redresarea economiei şi spre rezolvarea problemelor cetăţenilor României".

"E timpul ca războiul politic să înceteze şi să reintrăm într-o logică de normalitate", a adăugat Blaga.

Întrebat cum va coopera cu USL, Blaga a răspuns: "Domnul Antonescu spune că nu va coabita cu domnul Băsescu. Domnul Antonescu a spus că va coabita cu domnul preşedinte. Punea şi o condiţie pe care sunt convins că o ştia: dacă scorul este 6 la 3, voia i-a fost împlinită, a fost 6 la 3 exact cum cerea domnia sa ieri. Noi suntem un partid de opoziţie, dar nu vom fi împotriva nici unei măsuri care contribuie la bunăstarea românilor".

Blaga a spus că nici până acum PDL nu a boicotat vreo măsură a Guvernului Ponta şi va susţine orice măsură indiferent din partea oricui vine care are ca obiect însănătoşirea economiei româneşti.

Blaga a mai spus că decizia CC pune capăt unei stări de incertitudine care a adus mari deservicii României şi i-a învrăjbit pe români. El a arătat că nu este victoria nimănui, e victoria democraţiei şi a statului de drept. 

 

Blaga, întrebat despre faptul că Antonescu nu demisionează: Vă aşteptaţi la altceva?

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a fost întrebat, ieri, cum comentează faptul că liderul PNL Crin Antonescu a anunţat că nu-şi dă demisia din politică, el răspunzând: "Vă aşteptaţi la altceva?".

Întrebat în legătură cu faptul că preşedintele interimar, Crin Antonescu, nu iese din politică, Blaga a răspuns: "Vă aşteptaţi la altceva?! Eu ştiu că atunci când am spus că îmi voi da demisia mi-am dat-o".

Crin Antonescu a declarat, ieri, la sediul PNL, că nu se retrage din viaţa politică, pentru că "Traian Băsescu a fost demis pe fond" şi că acesta ar trebui să demisioneze.

"Da, am spus că dacă Traian Băsescu nu va fi demis, mă joi retrage din politică. Nu mă retrag din politică, pentru că Băsescu a fost demis în realitate pe fond", a declarat Antonescu, susţinând că cel care trebuie să demisioneze este Băsescu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Blaga: PDL îşi declară disponibilitatea de a coopera cu toate forţele politice.
 Vizualizări articol: 870 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Blaga: PDL îşi declară disponibilitatea de a coopera cu toate forţele politice3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
(22 aug 2012, 12:20:00
hotule
2.   Totul este fals ! trimis de
(22 aug 2012, 15:32:48
D-le Blaga , tot ce spuneti este un nonsens ! Numai prin indemnul d-voastra de-a nu se prezenta romanii la vot v-ati catalogat un tradator de neam !

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei