Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 10 apr 2012 - Anul XVII, nr. 84 (4989)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Un cardiolog din Braşov a constrâns doi minori să întreţină relaţii sexuale cu el contra tratamentului gratuit

Cardiologul braşovean Horaţiu Rus este acuzat de viol, în două cazuri, după ce ar fi constrâns doi minori care proveneau din familii sărace să întreţină relaţii sexuale cu el contra tratamentului gratuit, precum şi de raport sexual cu un minor, într-un alt caz.

Potrivit procurorului Cătălin Borcoman, purtător de cuvânt al DIICOT Braşov, doctorul care lucrează la Spitalul Judeţean Braşov a întreţinut relaţii sexuale cu unul dintre minorii traficaţi de gruparea de proxeneţi care îşi desfăşura activitatea în două cluburi din Braşov - unul clandestin, situat pe strada Cărămidăriei şi unde era domiciliul capului reţelei, Dodo Ferenc (41 de ani), şi unul legal, Club V, de pe strada Bazaltului, deţinut de un cetăţean italian, transmite corespondentul MEDIAFAX.

De asemenea, doctorul este acuzat şi de viol, în două cazuri, după ce a constrâns doi minori care proveneau din familii sărace să întreţină relaţii homosexuale cu el contra tratamentului.

"Copiii, care proveneau din familii cu situaţii sociale proaste, în special copii ai străzii, ajungeau la el prin spital, cu diverite urgenţe, iar medicul îi chema apoi la cabinetul lui pentru consultaţii. În schimbul tratamentului, îi constrângea să întreţină relaţii sexuale cu el", a sdeclarat Borcoman corespondentului MEDIAFAX.

Doctorul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Tribunalului pentru Minori şi Familie Braşov cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile, alături de alte şase persoane, între care Dumitru Traian Cojocaru (Miss Travesty România 2010) şi un cetăţean italian.

Horaţiu Rus este un renumit cardiolog şi lucrează la Spitalul Judeţean Braşov, dar şi la un cabinet privat, fiind, totodată, asistent universitar la Universitarea de Medicină şi Farmacie, din cadrul Universităţii "Transilvania" Braşov.

Medicul cardiolog Horaţiu Rus şi alte şase persoane au fost reţinuţi, luni, pentru 24 de ore, de procurorii DIICOT, pentru infracţiuni de sex cu minori şi proxenetism, aceştia urmând să fie prezentaţi Tribunalului pentru Minori şi Familie Braşov cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Procurorii DIICOT au făcut percheziţii, luni, atât la domiciliul doctorului Horaţiu Rus, cât şi la cabinetul său privat de pe strada Traian din Braşov, a declarat procurorul Cătălin Borcoman.

Medicul, în vârstă de 43 de ani, este acuzat că a profitat de calitatea sa de medic şi a întreţinut, prin constrângere morală, raporturi sexuale cu doi băieţi aflaţi sub tratament medical.

Potrivit anchetatorilor, Rus era un cunoscut client al reţelei de proxeneţi condusă de patronul unui club din Braşov, Dodo Ferenc, în vârstă de 41 de ani. În incinta clubului clienţii întreţineau raporturi sexuale contra cost cu persoane minore de sex masculin.

În dosar mai sunt cercetate alte trei persoane, membri ai grupării - Măciucă Daniel-Sebastian, de 31 de ani, Lazarovici Valentin, de 40 de ani şi Borşan Florentin-Ovidiu, în vârstă de 32 de ani - care au recrutat şi cazat 14 tineri, majori şi minori, pe care, prin ameninţare, violenţă sau alte forme de constrângere fizică sau morală, i-au obligat la practicarea prostituţiei, obţinând în acest mod sume substanţiale de bani, potrivit DIICOT.

Potrivit DIICOT, liderul grupării, Dodo Ferenc (41 de ani), deţine un club privat, situat în municipiul Braşov, în incinta căruia clienţii întreţin raporturi sexuale contra cost cu persoane minore de sex masculin.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un cardiolog din Braşov a constrâns doi minori să întreţină relaţii sexuale cu el contra tratamentului gratuit.
 Vizualizări articol: 818 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Un cardiolog din Braşov a constrâns doi minori să întreţină relaţii sexuale cu el contra tratamentului gratuit5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei