Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 10 apr 2012 - Anul XVII, nr. 84 (4989)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Adrian Năstase va candida pentru un nou mandat în colegiul în care a fost ales deputat în 2008

Deputatul PSD Adrian Năstase a anunţat că "din respect" pentru cei care l-au votat va candida pentru un nou mandat de parlamentar în acelaşi colegiu în care a fost ales în urmă cu patru ani, susţinând că DNA "a fabricat dovezi" în dosarele sale, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Prezent, luni după-amiază, la Mizil (Prahova), unde a participat la lansarea candidaţilor USL la primăriile din colegiul uninominal pe care îl reprezintă în Parlament, Adrian Năstase a afirmat, răspunzând unei întrebări, că "din respect pentru cei din colegiu" şi pentru cei care l-au votat va candida pentru un nou mandat de deputat în acelaşi colegiu uninominal.

În ceea ce priveşte dosarele în care a fost condamnat şi ale căror sentinţe le-a contestat, preşedintele Consiliului Naţional al PSD a spus că aceste dosare reprezintă "o operaţiune de hărţuire politică".

"Am dovedit timp de şapte ani că rezist destul de bine, deci capacitatea mea de anduranţă este destul de solidă, după cum aţi văzut. Sunt convins că regimul Băsescu va cădea în curând. Sunt ultimele răbufniri, încercări de a introduce prin probe false prin dolari americani care nu erau tipăriţi la momentul la care probele respective erau privite de către instanţă, de către DNA. Ştiţi probabil la ce mă refer, la faptul că DNA-ul practic a inventat dovezi, a fabricat dovezi iar aceste eforturi vor fi până la urmă zădărnicite", a spus Adrian Năstase.

Acesta a adăugat că "statul mafiot" pe care îl conduce în momentul de faţă Traian Băsescu "reprezintă o realitate care produce cu adevărat dovezi despre ceea ce nu ar trebui să reprezinte un stat modern în Europa de astăzi".

Fostul premier Adrian Năstase a fost condamnat, în 30 martie, de instanţa supremă la trei ani de închisoare cu suspendare pentru şantaj, în dosarul "Zambaccian", fiind achitat pentru infracţiunea de luare de mită.

Şi soţia fostului premier, Dana Năstase, a fost condamnată în dosarul cunoscut sub numele de "Zambaccian". Instanţa supremă a dispus condamnarea ei la trei ani de închisoare, tot cu suspendarea executării pedepsei, pentru "participaţie improprie la folosirea de documente false la autoritatea vamală", fiind achitată pentru complicitate la luare de mită şi şantaj.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Adrian Năstase va candida pentru un nou mandat în colegiul în care a fost ales deputat în 2008.
 Vizualizări articol: 569 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Adrian Năstase va candida pentru un nou mandat în colegiul în care a fost ales deputat în 20080.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Bombonel...si puscaria!!! trimis de
(10 apr 2012, 20:19:03
Tot ce se poate...daca candideaza si-l voteaza toti puscariasii de sex M si F..din tara, face 100.000 de voturi si poate ajunge...liderul...puscariasil din Romania...cate nerusinare si cata nesimtire are acest ...poponel...in mentalitatea lui...Oare chiar crede ca toti romani-s prosti...? Toti politicienii romani...indiferent de culoare si orientare...la puscarie...Numai asa se vor trezi si ...restul la realitate.... Scarba de la Cornu!!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei