Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 20 aug 2011 - Anul XVI, nr. 196 (4794)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Un român a încercat să-şi ucidă iubita spaniolă

Un român în vârstă de 29 de ani, stabilit în Spania, a încercat să-şi omoare iubita care vroia să se despartă de el încuind-o în portbagajul maşinii şi făcând autoturismul să plonjeze într-un râu, după care l-a sunat pe tatăl femeii şi i-a spus că a ucis-o, relatează La Opinion de Murcia.

"Bătrâne, nu am credit, vino acasă pentru că ţi-am ucis fiica", i-a spus Iulian B. tatălui victimei, pe care l-a sunat imediat după ce maşina în care se afla Encarni L.P. (36 de ani) a plonjat în râul Alguazas.

Potrivit rudelor victimei, care este profesoară de limba engleză în Albacete, românul a încercat s-o omoare pentru că femeia vroia să pună capăt relaţiei, după cinci ani de zile.

Fratele femeii a spus reporterilor spanioli că sora lui nu mai dormise de o lună în casa pe care ea şi românul o cumpăraseră pentru a locui împreună.

"Problemele de cuplu au început când ea (victima, n.r.) nu a fost de acord să angajeze muncitorii români pe care el îi vroia", a mai spus Antonio, fratele victimei, adăugând că înainte de luna martie cei doi nu au avut niciodată o ceartă violentă.

Cei doi se vedeau zilnic pentru a supraveghea lucrările finale la casa în care locuia doar Iulian B., Encarni lăsându-l să stea acolo până când şi-ar fi găsit altă locuinţă.

Marţi seară, bărbatul i-a spus femeii că nu vrea s-o lase să plece din casă şi că vrea să rămână să doarmă cu el, între cei doi izbucnind o ceartă aprinsă. Astfel, românul ar fi băgat-o în portbagajul maşinii, după care a împins maşina în râu. Femeia a reuşit să se elibereze şi să scape doar cu răni uşoare, fiind internată în spital.

Reţinut de autorităţi, Iulian B. a spus că nu a încercat să-şi omoare iubita şi că nu a băgat-o în portbagaj. El susţine că femeia stătea pe scaunul din dreapta şoferului şi că s-a urcat de bunăvoie, el urmând s-o ducă la locuinţa tatălui său când au avut un accident.

"Encarni, te iubesc mult, a fost un accident, mă simt responsabil pentru că eu conduceam maşina, dar a fost un accident", i-a transmis românul femeii, care însă susţine că acesta a condus maşina în râu în mod intenţionat.

Afirmaţiile românului nu au impresionat judecătorul de caz însă, care a arătat că dacă ar fi fost într-adevăr un accident, acesta ar fi sunat după ajutor şi nu la tatăl femeii, să-l anunţe că a ucis-o. De asemenea, există martori oculari care l-ar fi văzut pe Iulian împingând maşina în râu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un român a încercat să-şi ucidă iubita spaniolă.
 Vizualizări articol: 1189 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un român a încercat să-şi ucidă iubita spaniolă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei