Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 5 mar 2011 - Anul XVI, nr. 53 (4651)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9757 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6253 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Cezar Preda: Blejnar să facă mai puţin show TV; premierul l-a numit, premierul ştie "când să..."

Vicepreşedintele PDL Cezar Preda a declarat, vineri, că i-a recomandat preşedintelui ANAF, Sorin Blejnar, "să facă mai puţin show de televiziune pe funcţia pe care o are", menţionând că premierul l-a numit pe acesta în funcţie şi tot premierul ştie "când să...".

Întrebat dacă Blejnar ar trebui să fie suspendat din funcţie, Cezar Preda a declarat: "Toată această chestiune e la mâna prim-ministrului României. Prim-ministrul l-a numit, prim-ministrul ştie când să.... Deocamdată, eu am recomandat astăzi, şi i-am recomandat (lui Beljnar - n.r.) să facă mai puţin show de televiziune pe funcţia pe care o are, să-şi urmărească instituţia şi proiectele pe care le are", a spus Cezar Preda.

El a apreciat că "nu e productiv" ca Blejnar "să stea la televizor". "Nu cred că-i face bine, nu e productiv, nici pentru domnia sa, deşi îi înţeleg supărarea până la urmă la atacurile acestea, dar cred că are alte atribuţiuni decât să stea la televizor şi cred că în momentul discuţiei cu primul ministru, din acel moment primul ministru decide când trebuie să plece sau nu trebuie să plece", a adăugat Cezar Preda.

Liderul PDL Arad, Gheorghe Seculici, afirmă că preşedintele ANAF, Sorin Blejnar, are în continuare susţinerea organizaţiei judeţene a partidului, susţinere pe care o va retrage doar dacă apar acuzaţii oficiale din partea instituţiilor statului.

În ultima perioadă, preşedintele ANAF a fost acuzat în repetate rânduri atât de oameni politici din opoziţie, cât şi de fostul şef al Vămii Ploieşti Diana Severin că el ar fi "regina" de pe tabla de şah a corupţiei din vămi, acuzaţii pe care le-a respins de fiecare dată, considerându-le "nefondate" şi "fără legătură cu realitatea".

"Nu răspund la astfel de acuzaţii care sunt nefondate şi nu au legătură cu realitatea. Dacă dumneaei (n.r. - Diana Severin) are elemente prin care îşi poate susţine afirmaţiile este liberă să urmeze toate demersurile legale. Principala mea preocupare în această perioadă este să asigur o implementare perfectă a declaraţiei unice (privind plata contribuţiilor şi a impozitului pe venit - n.r.)", afirma Blejnar.

De asemenea, şeful Biroului Vamal Ploieşti, Cornel Costea, arestat preventiv pentru 29 de zile pentru fapte de corupţie în urma unei descinderi în vamă, a declarat, în faţa judecătorilor Tribunalului Bucureşti, că a luat mită 90.000. de lei, din care a oprit o treime, iar restul i-a împărţit între vameşi şi alte persoane şi că, după ştiinţa sa, banii ajungeau "la preşedintele S.B.".

Ulterior, preşedintele Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF), Sorin Blejnar, declara, la sfârşitul săptămânii trecute, pentru MEDIAFAX că nu a luat nimic de la şeful Biroului Vamal Ploieşti, Cornel Costea.

La rândul său, senatorul Valer Marian a susţinut că numele preşedintelui ANAF apare în mai multe dosare penale, printre care unul legat de contrabandă cu motorină şi unul disjuns de DNA Satu Mare "din dosarele privind contrabanda şi corupţia din Vama Halmeu".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cezar Preda: Blejnar să facă mai puţin show TV; premierul l-a numit, premierul ştie "când să...".
 Vizualizări articol: 684 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cezar Preda: Blejnar să facă mai puţin show TV; premierul l-a numit, premierul ştie "când să..."0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   * trimis de
( 5 mar 2011, 11:20:15
Lumea vrea să afle adevărul
Dar ... nimeni nu’l spune
Iar pentru o ceaţă groasă
PDL pune umărul
Să trăiţi bine !

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei