Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 5 mar 2011 - Anul XVI, nr. 53 (4651)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6285 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Antrenori buni, antrenori proşti

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Gică Hagi traversează nu cea mai neagră perioadă a carierei sale, ci pur şi simplu, încă una. Fiindcă oricât aş încerca nu-mi pot aminti şi de o perioadă fastă a antrenorului Hagi (desigur, fiindcă nu există una) se naşte o dată în plus întrebarea: e Hagi un antrenor bun sau prost? Eventual: e antrenor? Răspunsul e greu de dat, dacă nu chiar imposibil, în schimb se pot face supoziţii, speculaţii, aprecieri etc. la nesfârşit. Ar mai fi de discutat şi care ar fi diferenţa dintre un antrenor bun şi unul prost şi cum se manifestă ea. Avem la îndemână exemple atât de la noi cât şi de aiurea încât să argumentăm oricare din variante la nesfârşit. Hai să încercăm: Piţurcă este un antrenor bun sau prost? E bun, fiindcă a calificat România la un turneu final. Ba nu: e prost, deoarece chiar la acel turneu final România a practicat „cel mai infect joc văzut vreodată la vreun turneu final”, după cum îl caracterizau ziarele de specialitate din Germania. Poţi trage de aici concluzia că Piţurcă e mai bun decât Hagi? Mă tem că nu. Mai departe: ori de câte ori a avut un eşec (sau o nerealizare la nivelul dorit de el sau impus de patroni) Hagi a plecat fără nici o ezitare. Piţurcă în schimb a stat până când mai era niţel şi ar fi fost gonit cu bolovani de la Naţională. Iar la Craiova a fost o neînţelegere între şmenari, o chestie ca între pârnăiaşi pe principiul „care dă ţeapa mai mare ăla e ăl’ mai jmecher”. Credeţi că Gică Hagi va fi vreodată în viaţă implicat în poveşti din ăstea cu iz penal? Mira-m-aş! Performanţă? Păi cum să faci când în lotul pe care-l preiei ca pe o moştenire nu găseşti decât împiedicaţi, boşorogi şi apatici? Credeţi că Mourinho, Guardiola şi Sir Alex Ferguson puşi să antreneze banda aia de panarame de la Galata ar putea produce mai mult decât Hagi? Răs-mira-m-aş! Aşa că înainte de a da cu pietre în Hagi, cred că mai degrabă trebuie admirată dragostea lui pentru Galatasaray care merge atât de departe încât şi-a riscat, o dată în plus, renumele pentru a încerca imposibilul, adică să facă bni dintr-un rahat cât casa. De ce adică să fi reuşit Hagi cu aceiaşi fotbalişti ceea ce nu a reuşit ditamai olandezul fix înaintea lui? Iar ăla se zice că e un antrenor foarte bun.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Antrenori buni, antrenori proşti.
 Vizualizări articol: 1283 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Antrenori buni, antrenori proşti5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   * trimis de
( 5 mar 2011, 11:45:54
Cu Steaua ,, ţin ’’ ( eu ) dar ea cu mine ... nu
Pe Hagi mereu l’am îndrăgit
Dar el fudul şi prea iubeşte banu’
D’aia ( acum ) prin Turcia s-a ... rătăcit

E de-un ,, negru temporar ’’
Perioada prin care trece
Păcat că nu are un ,, dar ’’
Darul de’a înţelege

1.1  RE: * trimis de
( 5 mar 2011, 11:47:56
dar ,,E'' fudul (machedonu')...am greşit din greşeală

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei