Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 26 feb 2011 - Anul XVI, nr. 47 (4645)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9751 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5879 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Elev la spital după ce i-a căzut un ţurţur în cap în timp ce mergea pe trotuar, la Focşani

 

Un elev de 19 ani din municipiul Focşani a ajuns la Spitalul Judeţean "Sfântul Pantelimon" din municipiu, cu multiple traumatisme craniene, după ce a fost lovit în cap de un ţurţur în timp ce mergea pe trotuar în zona Tribunalului Vrancea, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Tânărul, Cătălin Mihalcea, spune că mergea pe trotuar, vineri dimineaţă, în dreptul blocurilor de lângă Tribunal, iar la un moment dat de pe acoperişul unui bloc a căzut un ţurţur care l-a lovit în cap.

În urma incidentului, tânărul a ajuns la Spitalul Judeţean "Sfântul Pantelimon" din Focşani, unde a rămas internat, având multiple traumatisme craniene.

"Mă aflam în zona Tribunalului Vrancea, în dreptul blocurilor, pe trotuar, moment în care mi-a picat un ţurţur în cap. Ţurţurul a străspuns căciula pe care o aveam pe cap şi mi-a provocat mai multe răni. Am venit la spital, unde am fost cusut. Am vreo zece copci şi urmează să fac şi o tomografie pentru a vedea dacă am şi alte probleme", a spus Cătălin Mihalcea.

Administraţia locală spune că obligaţia îndepărtării ţurţurilor de pe imobile revine asociaţiilor de proprietari şi că autorităţile locale pot aplica amenzi celor care nu se conformează, însă până în prezent acest lucru a fost evitat, proprietarii imobilelor fiind doar atenţionaţi referitor la obligativitatea îndepărtării ţurţurilor.

"Obligativitatea îndepărtării ţurţurilor formaţi pe acoperişuri revine, după caz, administraţiilor de proprietari şi persoanelor fizice în cazul locuinţelor individuale. Totodată, reamintim că în caz de pericol iminent de cădere a ţurţurilor de pe clădiri înalte, deţinătorii au obligaţia să ia măsuri de avertizare şi de marcare a perimetrului expus riscurilor", a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vrancea, locotenent Florentin Duţă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Elev la spital după ce i-a căzut un ţurţur în cap în timp ce mergea pe trotuar, la Focşani.
 Vizualizări articol: 311 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Elev la spital după ce i-a căzut un ţurţur în cap în timp ce mergea pe trotuar, la Focşani0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei