Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 19 feb 2011 - Anul XVI, nr. 41 (4639)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Dascălu: Monitorizăm atent corupţia, activităţile declanşate la începutul lunii vor continua

 

Secretarul de stat în Ministerul Administraţiei şi Internelor (MAI), Ioan Dascălu, a afirmat, vineri, că structurile statului au în vedere, în general, monitorizarea atentă a fenomenului corupţiei, dar în mod special la frontiere, iar activităţile declanşate la începutul lunii februarie vor continua.

Ioan Dascălu a precizat că acţiunile "vizibile" declanşate la începutul lunii februarie - la punctul de frontieră Siret (Suceava), dar şi la vămile Naidăş (Caraş-Severin), şi Moraviţa (Timiş) - au necesitat un volum mare de activitate.

Oficialul ministerial a indicat Direcţia Generală Anticorupţie, care a lucrat împreună cu Direcţia Naţională Anticopţie, în cadrul acţiunilor de la vămi, precizând că au fost implicaţi şi Serviciul Români de Informaţii şi Direcţia Generală de Informaţii şi Protecţie Internă (serviciul de informaţii al MAI-n.r.)

"Aceste activităţi declanşate la începutul lui februarie vor continua, avem în vedere monitorizarea atentă a fenomenului de corupţie, în general, şi, în special, la frontiere", a spus Dascălu, precizând că monitorizarea se face prin SRI, DGIPI.

Secretarul de stat în Ministerul Administraţiei şi Internelor (MAI), Ioan Dascălu, şi procurorul general al României, Codruţa Kovesi, au participat la Conferinţa internaţională privind strategii de combatere a comerţului ilicit cu produse de tutun, organizată la Bucureşti, de către Freedom House România.

Codruţa Kovesi a susţinut că evoluţia pozitivă în ce priveşte combaterea infracţionalităţii este datorată ca urmare a faptului că, în sfârşit, toate autorităţile implicate "au reuşit să se aşeze la aceeaşi masă, să aibă un dialog coerent, să aibă o cooperare instituţională, să lase deoparte orgoliile", fără să se indice care lucrează mai mult, mai bine, mai eficient.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dascălu: Monitorizăm atent corupţia, activităţile declanşate la începutul lunii vor continua.
 Vizualizări articol: 387 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dascălu: Monitorizăm atent corupţia, activităţile declanşate la începutul lunii vor continua0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei