Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 10 ian 2011 - Anul XVI, nr. 6 (4604)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Viteză excesivă

Un mort şi doi răniţi într-un accident rutier petrecut la intrarea în Piteşti dinspre A1

 

Un tânăr a murit şi alţi doi au fost răniţi grav într-un accident care a avut loc, în noaptea de sâmbătă spre duminică, la intrarea în Piteşti dinspre A1, după ce şoferul unui autoturism a pierdut controlul volanului din cauza vitezei şi a şoselei umede, iar maşina a intrat într-un autobuz parcat.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Argeş, în urma coliziunii, şoferul a scăpat doar cu câteva zgârieturi, iar la faţa locului au sosit trei ambulanţe, patru echipaje de poliţie şi unul de pompieri, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Echipa de descarcerare a ISU Argeş a lucrat mai mult de jumătate de oră pentru scoaterea victimelor din maşina distrusă, însă pasagerul din stânga spate era deja mort.

"Este o persoană decedată şi avem doi răniţi transportaţi la spital. Cauza accidentului este viteza mare, peste limita legală, neadaptată la condiţiile de trafic cu carosabil umed. Şoferul a călcat frâna, maşina s-a rotit şi a lovit cu partea din spate autobuzul", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Argeş, comisar Dănuţ Dinu.

Cei doi răniţi au fost transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti, fiind în stare stabilă, potrivit medicilor viaţa nefiindu-le pusă în pericol.

"Ambulanţa a adus doi tineri, într-o stare relativ bună, sunt conştienţi, unul dintre ei are tensiunea mică şi o lovitură de coloană dorsală, dar viaţa nu le este pusă în pericol, sunt în curs de investigare", a declarat dr. Gh. Frătoaica, medic la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Piteşti.

Maşina va fi supusă unei expertize tehnice, iar conducătorului auto, care nu a consumat alcool, i se va întocmi dosar penal pentru omor din culpă. Din cauza accidentului, timp de aproape o oră, în zona accidentului traficul rutier s-a desfăşurat îngreunat.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un mort şi doi răniţi într-un accident rutier petrecut la intrarea în Piteşti dinspre A1.
 Vizualizări articol: 491 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un mort şi doi răniţi într-un accident rutier petrecut la intrarea în Piteşti dinspre A10.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei