Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 10 ian 2011 - Anul XVI, nr. 6 (4604)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Accident soldat cu şapte răniţi la Braşov, provocat de o maşină urmărită de Poliţie

 

Un autoturism care a provocat, ieri, între Feldioara şi Rotbav, judeţul Braşov, un grav accident soldat cu şapte răniţi, între care şi un copil de şase ani, era urmărit de Poliţie după ce şoferul imprudent a făcut o depăşire neregulamentară şi a fost la un pas de a se ciocni cu maşina Poliţiei.

Potrivit lui Cosmin Giosanu, purtător de cuvânt al Poliţiei Rutiere Braşov, şoferul imprudent a depăşit periculos şi neregulamentar, în repetate rânduri, mai multe maşini, iar la un moment dat a fost la un pas de a se ciocni cu un echipaj de Poliţie care circula din sens opus, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Pe la kilometrul 36 autoturismul a fost cât pe ce să intre într-o maşină a Poliţiei. Colegii mei s-au întors după el, însă l-au pierdut din raza vizuală. Probabil şoferul s-a temut că va fi sancţionat. După mai multe alte depăşiri neregulamentare s-a ciocnit cu un autoturism care venea din sens opus", a declarat Giosanu pentru corespondentul MEDIAFAX.

După ce s-a întâlnit cu maşina Poliţiei, şoferul şi-a continuat drumul şi a mai depăşit câteva autoturisme şi chiar şi două ambulanţe care erau în zonă. Între localităţile Feldioara şi Rotbav, într-o curbă periculoasă, pe linie continuă, şoferul imprudent a intrat în coliziune frontală cu un autoturism care circula regulamentar din sens opus, potrivit Poliţiei.

În urma impactului, toate persoanele care se aflau în cele două autoturisme, patru bărbaţi, două femei şi un copil, au fost rănite şi transportate la Spitalul Judeţean Braşov cu patru ambulanţe şi două echipaje SMURD cu descarcerare.

"Rănile nu sunt de natură a le pune viaţa în pericol. Copilul a fost transportat la Spitalul de Copii, iar celelalte persoane au rămas la noi. Au suferit traumatisme craniene doi dintre pacienţi, unul din şoferi are traumatism abdominal şi este în curs de investigare pentru a se vedea dacă e nevoie de intervenţie chirurgicală, o altă persoană are trei coaste rupte, iar alte două persoane au răni mai uşoare", a spus Gabriela Chiţea, purtător de cuvânt al Spitalului Judeţean Braşov.

Traficul în zonă a fost blocat aproximativ o oră, între orele 16.00 şi 17.00, timp în care s-au format coloane de maşini pe o distanţă de aproximativ doi kilometri.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Accident soldat cu şapte răniţi la Braşov, provocat de o maşină urmărită de Poliţie.
 Vizualizări articol: 527 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Accident soldat cu şapte răniţi la Braşov, provocat de o maşină urmărită de Poliţie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei