Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 10 ian 2011 - Anul XVI, nr. 6 (4604)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Ultimul cui

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Deşi suculent, cred că subiectul Mutu trebuie evitat pe cât posibil la cald, cel puţin când e vorba de verdicte. După ce se vor mai aşeza lucrurile, s-ar putea ca tonul vehement să se mai înmoaie. Când Mutu se va aciua la vreun club, vendetta aia a lui împotriva tuturor l-ar putea scoate cât de cât la lumină, chiar dacă forţat, precum se trăgea baronul Munchaussen de păr pentru a ieşi din groapă. După celălalt episod cu care a oripilat lumea, cel cu cocaina, Mutu a avut o perioadă aproape impecabilă la Juve, când a tras ca un sclav ca să se impună în echipa lui Capello. Un fel de salt până în buza următoarei căderi. E drept că acum va trebui să tragă după el şi anii care i s-au aşezat pe umeri. Oricum, să recunoaştem, este o oarecare diferenţă între fapte şi felul cum a fost prezentat iniţial cazul, cu Mutu sărind la bătaie cu antrenorul Mihajlovic. Aşa că unii editorialişti centrali, deloc începători, s-au repezit să-i dea în cap şi pentru acest lucru, pe sistemul bate fierul cât e cald, chiar fără siguranţa nicovalei. Drept este că puţin educatul Mutu, în fapt la asta se reduce problema, are şi o problemă de percepţie. El spune că se aştepta la mai mult respect de la Fiorentina! Na-ţi-o frântă că ţi-am dres-o! Nu cumva trebuia să fie pe dos, adică fotbalistul era cel dator?! Clubul toscan i-a plătit aproape un an, degeaba, jumătate din salariu. Desigur, i l-ar fi plătit întreg dacă Mutu şi-ar fi rupt ligamentele pentru culoarea viola. N-a fost cazul, iar de aici orice om de bun simţ ar deduce că a înşelat aşteptările unor oameni, de la conducători la suporteri, şi-ar îndesa capul între urechi şi ar încerca să recupereze timpul pierdut. Totuşi, în comportamentul belicos al lui Mutu zăresc ceva din învăţăturile lui Becali cel mare, ăl de-a aruncat în derizoriu până şi supranumele de Scarface. Fii tare-n gură şi-i facem pe fraieri, parcă-l aud... E, uite că nu-i deloc aşa, ba chiar ar putea ieşi exact pe dos dacă oficialii Fiorentinei se vor înverşuna şi-l vor suspenda pe Mutu în loc să-l transfere. Deja varianta aia aiuritoare, cu transferul pe gratis (=salariu mare=comision aşijderea), a fost compromisă, de-acum ultimul cui la coşciug ar fi ca Mutu să rămână în continuare pe butuci. Un cui bătut de Mutu însuşi, cu ciocanul lui don „Giovanni”!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ultimul cui.
 Vizualizări articol: 1147 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ultimul cui0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei