Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 6 iul 2010 - Anul XV, nr. 156 (4447)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

ANAT: Tarifele la cazare pe litoral pentru pachetele cumpărate prin agenţii nu se majorează

Preţurile la pachetele de cazare pe litoral achiziţionate prin intermediul agenţiilor de turism nu se majorează, a declarat, luni, preşedintele Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism (ANAT) şi al Asociaţiei Litoral-Delta Dunării, Corina Martin.

"Nu se majorează nimic. La recepţie, hotelierul poate să adopte orice politică doreşte, să majoreze, să micşoreze, în funcţie de cum îi merge afacerea, dar pentru clienţii care au cumpărat deja vacanţe nu se majorează nimic şi nici ofertele speciale nu suportă nici o majorare”, a afirmat Corina Martin, luni, într-o conferinţă de presă susţinută la Mamaia.

Preşedintele ANAT a explicat că tarifele pentru turiştii care achiziţionează pachete prin agenţiile de turism nu se vor majora pentru că a scăzut puterea de cumpărare a românului prin reducerea salariilor bugetarilor cu 25 % şi majorarea TVA-ului la 24%.

"Avem în agenţii turişti care au plătit în avans înainte de decizia Guvernului, iar contractul încheiat stipulează că nu putem majora tarifele decât în cazuri de calamităţi naturale. Nici nu dorim să majorăm tarifele, nici nu putem. Probabil că am putea majora tarifele pentru turiştii care vin de mâine în agenţii, nu au plătit un avans, însă în acest moment când scade atât de mult puterea de cumpărare a românului nu ne punem problema să creştem preţul la ceva ce se vinde din ce în ce mai greu”, a mai afirmat Corina Martin.

Ea a precizat că se va lua în calcul prelungirea programului "Zile gratuite de vacanţă", care urma să se încheie în 15 iulie, în cazul în care numărul turiştilor pe litoral va fi în continuare redus.

"Luăm în calcul prelungirea programului Zile gratuite de vacanţă. Vom vedea până pe data 15 iulie cum evoluează gradul de ocupare al litoralului şi vom lua o decizie săptămâna viitoare. Zile gratuite de vacanţă era gândit de noi să stimuleze perioada de sezon intermediar. Pentru extrasezon avem Litoralul pentru toţi din 4 mai până pe 15 iunie şi apoi în septembrie, apoi vine sezonul intermediar până pe 15 iulie când este o perioadă cu mai puţini turişti”, a mai declarat preşedintele ANAT.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului ANAT: Tarifele la cazare pe litoral pentru pachetele cumpărate prin agenţii nu se majorează.
 Vizualizări articol: 436 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ANAT: Tarifele la cazare pe litoral pentru pachetele cumpărate prin agenţii nu se majorează0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei