Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 6 iul 2010 - Anul XV, nr. 156 (4447)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Sorin AVRAM

Sorin AVRAM


Gheorghe Flutur merită lăudat

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Nu mă număr printre cei care-i culeg scamele de pe sacou preşedintelui Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, care-i ridică osanale şi care îl aplaudă de fiecare dată când deschide gura. Din contră. Însă, trebuie să fii rău intenţionat, să ai obrazul gros sau să fii surd şi orb ca să nu observi că domnul Flutur se pricepe de minune să gestioneze situaţiile de criză şi că se implică total atunci când este nevoie.

Gheorghe Flutur a reuşit să-i aducă la Suceava pe preşedintele României, Traian Băsescu, pe primul-ministru, Emil Boc, şi pe miniştrii Elena Udrea, Radu Berceanu şiGabriel Oprea. Chiar dacă domnul Băsescu n-a făcut mare brânză, ci mai multe glumiţe de vapor, dacă domnul Berceanu a arătat încă o dată că este mai arogant decât prevede legislaţia şmecherească în vigoare şi dacă domnul Boc s-a minunat la inundaţii ca un elev de clasa a III-a care a ajuns pentru prima dată, cu clasa, la teiul lui Eminescu, vizitele acestora au contribuit, cât de cât, la ridicarea moralului sinistraţilor care se pierduse pe undeva prin mâlul adus de viituri. Totodată, văzând cu ochii lor ce s-a întâmplat, trebuie că demnitarii au fost sensibilizaţi şi că vor fi mai darnici în a oferi ajutoare.

În ceea ce o priveşte pe Elena Udrea, aceasta a reuşit din nou să se pună într-o lumină proastă, dar de data aceasta a fost „ajutată” de un jurnalist care a pus o întrebare nepotrivită într-o situaţie de criză, o întrebare ce se referea la brand-ul de ţară. Pe de altă parte, trebuie să fiu corect şi să recunosc că vizita doamnei Udrea a adus şi ceva concret: mai multe maşini încărcate cu alimente şi cu materiale de construcţii.

Revenind la Gheorghe Flutur, acesta a bătut drumurile pline de glod ale judeţului fără încetare, iar în localităţile în care ajuns a intrat în fiecare casă care i-a ieşit în cale şi a stat de vorbă cu oamenii plânşi. Şi pentru că vorba bună nu ajută prea mult la ieşirea din sărăcie a omului sărăcit de vremuri şi de vreme, domnul Flutur a lăsat mici ajutoare, constând în alimente şi apă. Totodată, vicepreşedintele PD-L la nivel naţional Gheorghe Flutur a dat multe telefoane în ţară la colegii lui partid pentru a trimite ajutoare, iar preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, i-a sunat pe alţi preşedinţi de consilii judeţene cerându-le acelaşi lucru, iar camioanele cu alimente şi cu materiale de construcţii au început să vină. Totodată, domnul Flutur a pus instituţiile statului în mişcare, a cerut Instituţiei Prefectului să demareze controale la iazuri şi i-a dat peste degetele cu care învârtea micii pe grătare primarului municipiului Rădăuţi, Aurel Olărean. Că domnul Flutur face toate aste doar din suflet sau şi din motive politice este mai puţin important. Important e că o face.

 

P.S. Îi rog pe cei care se vor grăbi să mă înjure pentru articolul laudativ pe care l-am scris la adresa lui Gheorghe Flutur ca înainte să o facă să ia o mică pauză şi să citească alte comentarii care-l au ca personaj pe Gheorghe Flutur şi pe care le-am publicat în „Monitorul de Suceava”. Mulţumesc.    

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Gheorghe Flutur merită lăudat.
 Vizualizări articol: 2739 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.24/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.2 din 21 voturi
Gheorghe Flutur merită lăudat2.2521

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Merite in atragerea ministrilor la SV? trimis de
( 6 iul 2010, 11:43:08
Nu cred ca are merite in atragerea politicienilor la Suceava. Astia de la Bucuresti sunt disperati ca pica in sondaje, asa ca inundatiile le-au venit ca o mana salvatoare. Cu sau fara Flutur, ei nu ar fi ratat ocazia de a se afisa drept salvatori ai romanilor necajiti.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte editoriale semnate de:
Tiberiu AVRAM
Tiberiu AVRAM
Sandrinio NEAGU
Sandrinio NEAGU
Adrian BOTEZATU
Adrian BOTEZATU
Sorin AVRAM
Sorin AVRAM
Lucian AVRAMESCU
Lucian AVRAMESCU
Ion CRISTOIU
Ion CRISTOIU
Adrian CIOROIANU
Adrian CIOROIANU
Cristian GHINEA
Cristian GHINEA
Alina MUNGIU-PIPPIDI
Alina MUNGIU-PIPPIDI
Robert TURCESCU
Robert TURCESCU
Ioan T. MORAR
Ioan T. MORAR
Dan APOSTOL
Dan APOSTOL
Angela FURTUNĂ
Angela FURTUNĂ
Mircea VASILESCU
Mircea VASILESCU
Alex Leo ŞERBAN
Alex Leo ŞERBAN
Pavel LUCESCU
Pavel LUCESCU
Ion DRĂGUŞANUL
Ion DRĂGUŞANUL

 

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei