Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 24 sep 2009 - Anul XIV, nr. 224 (4210)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Udrea spune că nu intenţionează să demisioneze în urma acuzaţiilor formulate de comisia de anchetă

Ministrul Turismului, Elena Udrea, a declarat, ieri, că nu intenţionează să demisioneze în urma acuzaţiilor formulate în raportul comisiei de anchetă, arătând că documentul conţine doar "acuzaţii fabricate" şi că activitatea ministerului poate fi caracterizată drept una pozitivă.
Comisia de anchetă a propus Camerei să aprobe cererea de revocare a Elenei Udrea de la conducerea Ministerului Turismului şi a Cristinei Trăilă de la şefia Autorităţii Naţionale de Reglementare şi Monitorizare a Achiziţiilor Publice (ANRMAP), precum şi urmărirea penală a ministrului pentru abuz în serviciu contra intereselor publice, neglijenţă în serviciu şi conflict de interese.
De asemenea, Comisia de anchetă a cerut ca plenul Camerei să aprobe sesizarea Curţii de Conturi pentru verificarea modului în care a fost efectuată execuţia bugetară la MT, precum şi pentru verificarea oportunităţii şi legalităţii cheltuirii banilor publici cu ocazia evenimentului de lansare a campaniei "Romania, land of Choice", din 5 iunie 2009, de la Paris, pentru contractele de publicitate externă la Eurosport şi CNN, pentru programele "Paşte în Bucovina", "Lumină la malul mării", inclusiv pentru concertul lui Goran Bregovici, precum şi pentru toate contractele care au făcut obiectul anchetelor comisiei.
Comisia mai propune sesizarea ANAF pentru luarea măsurilor legale care se impun pentru contractele dintre Ministerul Turismului cu SC Eurofirm Art SRL.
Totodată, comisia solicită Camerei să aprobe sesizarea BNR pentru cercetarea rescadenţării creditului Elenei Udrea de la BRD.
Preşedintele comisiei, Ludovic Orban a declarat, ieri, că raportul a fost votat în unanimitate de parlamentarii din comisie.
De asemenea, potrivit lui Orban, raportul va fi depus astăzi la Biroul Permanent al Camerei, alături de anexe.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Udrea spune că nu intenţionează să demisioneze în urma acuzaţiilor formulate de comisia de anchetă.
 Vizualizări articol: 483 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Udrea spune că nu intenţionează să demisioneze în urma acuzaţiilor formulate de comisia de anchetă1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei