Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 27 iun 2009 - Anul XIV, nr. 148 (4134)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Vizite inopinate

Boc pleacă în fiecare marţi prin ţară pentru a sparge mentalităţi şi a demite birocraţi

Premierul Boc a anunţat că Guvernul va organiza, săptămâna viitoare, o şedinţă destinată exclusiv agriculturii şi că se va deplasa personal în teritoriu, în fiecare zi de marţi, verificând situaţia atât în sectorul agricol, dar şi în alte domenii, pentru a "sparge" mentalităţi şi a demite birocraţi.
"În fiecare marţi, voi coborî de la faza de birou la faza de teren, pentru a mă duce, anunţat, dar şi neanunţat, să văd ce se întâmplă în ţară. Voi vedea dacă se lucrează în birouri şi dacă există ce am pe hârtie, pentru a sparge mentalităţi şi a da afară birocraţii care nu îşi fac datoria", a spus Boc.
Premierul a efectuat, ieri, o vizită în judeţul Dâmboviţa, vizitând şi o fermă agricolă.

 

A cumpărat pepeni de pe marginea drumului

Premierul Boc, aflat în drum spre Bucureşti după vizita din Dâmboviţa, s-a oprit în satul Bâldana pentru a cumpăra pepeni, cireşe şi roşii de la ţăranii care expuneau marfa pe stradă, în faţa caselor, prilej cu care aceştia i-au reclamat că nu pot vinde produse în piaţă, fiind alungaţi de bodyguarzi
El a cerut coloanei oficiale să oprească în faţa ţăranilor şi a ieşit din maşină, cumpărând fructe şi legume de la mai mulţi ţărani.
În discuţia cu ţăranii, premierul s-a interesat unde îşi desfac aceştia marfa şi de ce nu vând produsele în piaţă, dar aceştia i-au explicat că sunt alungaţi de la tarabe "cu bodyguarzi" şi nu pot desface marfa decât în sistem angro, către comercianţii care distribuie ulterior produsele în pieţe.
"Vin cu bodyguarzi şi ne dau afară din piaţă, cică nu avem loc la tarabe, nu ne primesc", i-au spus ţăranii premierului.
Boc le-a explicat că pot accesa fonduri comunitare pentru dezvoltarea unor mici ferme şi le-a recomandat să se asocieze în organizaţii, pentru a primi mai rapid banii din partea UE.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Boc pleacă în fiecare marţi prin ţară pentru a sparge mentalităţi şi a demite birocraţi.
 Vizualizări articol: 507 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Boc pleacă în fiecare marţi prin ţară pentru a sparge mentalităţi şi a demite birocraţi0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei