Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 11 feb 2009 - Anul XIV, nr. 33 (4019)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Nichita: PSD şi PDL vor putea desemna şefi la deconcentrate în baza unei noi legi

Vicepreşedintele PSD Gheorghe Nichita a declarat, ieri, că PDL şi PSD îşi vor putea desemna reprezentanţii la conducerile instituţiilor descentralizate în câteva săptămâni, adăugând că există o iniţiativă parlamentară, sprijinită de cele două partide, care permite acest lucru

"Avem o iniţiativă parlamentară care se află deja la Camera Deputaţilor. Aceasta va fi discutată în regim de urgenţă, pentru a fi adoptată cât mai rapid", a mai spus Gheorghe Nichita.

Vicepreşedintele PSD a afirmat că "nu trebuie să devenim ipocriţi, pentru că în toate ţările dezvoltate când se schimbă un guvern, se schimbă şi administraţia locală".

"Nu trebuie să ne ascundem după uşă. Sunt oameni de la PNL care ne pun beţe în roate. Spre exemplu, întreg tineretul liberal din Bucureşti este angajat la guvern, la nivelul cancelariei", a afirmat Nichita.

Vicepreşedintele PSD a mai precizat că, la Iaşi social-democraţii nu şi-au desemnat oamenii pentru şefia direcţiilor deconcentrate, întrucât "nu avem cum să ocupăm funcţiile respective".

Nichita a mai spus că România riscă să devină o ţară de funcţionari, întrucât cei care sunt schimbaţi din funcţii pe actualul sistem trebuie să primească posturi similare în altă parte.

"În acest fel, toţi cei care pleacă devin o povară pentru bugetul naţional, pentru că trebuie să le oferi posturi similare. România riscă să devină să devină o ţară de funcţionari publici", a declarat Nichita.

Vicepreşedintele PSD a afirmat că speră ca noua lege să treacă rapid prin Parlament, astfel încât oamenii din teritoriu ai noii coaliţii guvernamentale să se apuce cât mai repede de treabă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nichita: PSD şi PDL vor putea desemna şefi la deconcentrate în baza unei noi legi.
 Vizualizări articol: 619 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Nichita: PSD şi PDL vor putea desemna şefi la deconcentrate în baza unei noi legi1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei