Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 8 oct 2008 - Anul XIII, nr. 237 (3918)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Adomniţei, revocat din funcţia de ministru al Educaţiei

Premierul Tăriceanu l-a revocat, ieri, pe Cristian Adomniţei din funcţia de ministru al Educaţiei şi l-a propus pe preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Cercetare şi Ştiinţă, Anton Anton, pentru acest portofoliu.

Guvernul a precizat că Cristian Adomniţei a fost revocat din funcţia de ministru al Educaţiei din cauza votului exprimat în Parlament în favoarea majorării cu 50% a salariilor pentru cadrele didactice şi pentru că nu a ţinut cont de punctul de vedere negativ al Guvernului, precum şi de observaţiile Ministerului de Finanţe transmise înainte de dezbaterile din plen. Executivul a arătat totodată că revocarea lui Adomniţei reprezintă un avertisment pentru secretarii de stat din Ministerul Educaţiei care au gestionat defectuos această problemă.

Preşedintele Traian Băsescu a semnat, ieri, decretul de revocare din funcţia de ministru al Educaţiei a lui Cristian Adomniţei şi pe cel de numire în acest post a lui Anton Anton, informează Administraţia prezidenţială.

Conform sursei citate, ceremonia de depunere a jurământului de către noul ministru al Educaţiei va avea loc după publicarea în Monitorul Oficial a decretului de numire a acestuia.

 

Anton Anton, două case şi două maşini

Anton Anton, preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Cercetare Ştiinţifică, deţine, conform declaraţiei de avere, un apartament de 80 de metri pătraţi în Bucureşti, cumpărat de el în 1981, dar şi o casă de 160 de metri pătraţi, construită în 2005, în comuna Voluntari, pe numele soţiei sale. Tot pe numele soţiei este trecut şi un teren cumpărat în 1998, în suprafaţă de 900 de metri pătraţi, situat în intravilanul comunei Voluntari. Anton Anton şi soţia sa mai au şi două maşini, un Ford Mondeo şi un Chevrolet Spark, cumpărate în 2001 şi, respectiv, 2006.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Adomniţei, revocat din funcţia de ministru al Educaţiei.
 Vizualizări articol: 1109 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Adomniţei, revocat din funcţia de ministru al Educaţiei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Edg trimis de
( 8 oct 2008, 22:44:28
DUPA CUM A ZIS SOCRUL CEL MIC -- SA VEDEM CIT ARE SA TINA -- O PARTE S-A ADEVERIT

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei