Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 18 apr 2008 - Anul XIII, nr. 92 (3773)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Tăriceanu: „Noaptea, mă gândesc cum vor fi cheltuiţi banii de la Educaţie”

Premierul Călin Popescu Tăriceanu a declarat, ieri, la Buzău, că domenii precum Sănătatea şi Educaţia au primit sume importante ca urmare a creşterii economice, iar el personal se gândeşte uneori noaptea cum sunt cheltuiţi aceşti bani.

"Sunt momente în care stau noaptea şi mă întreb cât de eficient vor fi cheltuite sumele alocate", a declarat Tăriceanu referindu-se la banii alocaţi pentru Educaţie.

Premierul Călin Popescu Tăriceanu a făcut, ieri, la Buzău, un apel către investitori să vină cu oferte atractive de locuri de muncă inclusiv pentru românii plecaţi peste graniţe, pentru un trai mai bun.

"Decât să doarmă sub poduri în Italia, mai bine îi chemaţi acasă. Autorităţile trebuie să facă eforturi pentru a asigura locuri de muncă. Trebuie ca cererea cu oferta să se întâlnească şi atunci veţi avea şi voi de câştigat", le-a spus premierul Tăriceanu investitorilor buzoieni prezenţi la lansarea a trei ghiduri pentru IMM-uri.

În acelaşi context, şeful Executivului a declarat că îşi doreşte consolidarea pe mai departe a capitalului românesc. El le-a cerut întreprinzătorilor să-şi dezvolte afacerile în regiune, îndemnându-i să investească în Republica Moldova, Ucraina, Bulgaria, Ungaria, Rusia şi în Balcani.

Premierul s-a mai referit la cota unică de impozitare, menţionând că aceasta a fost "o pârghie care a trezit la viaţă economia şi a dinamizat-o", operaţiune care a dus la crearea unui număr important de locuri de muncă.

Totodată, premierul a declarat că România are o experienţă care o situează pe primele locuri între statele nou intrate în UE la capitolul absorbţie de fonduri.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tăriceanu: „Noaptea, mă gândesc cum vor fi cheltuiţi banii de la Educaţie”.
 Vizualizări articol: 366 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.5 din 2 voturi
Tăriceanu: „Noaptea, mă gândesc cum vor fi cheltuiţi banii de la Educaţie”2.552

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   BANI DATI PE APA SAMBETEI trimis de
(18 apr 2008, 13:18:30
S-au alocat bani si pana acuma. Dar cine a urmarit cum s-au folosit? Absolut nimeni. Asazisele firme castigatoare de licitatii au executat lucrarile numai sa fie facute si sa justifice comisioanele date. Raspunde cineva de calitatea lucrarilor? Evident ca, nu. Bani cheltuiti de dragul comisioanelor. As dori sa vad ca mai mariii potentati ai timpului vin si se lauda cu utilitatea si calitatea lucrarilor facute.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei