Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 2 apr 2008 - Anul XIII, nr. 78 (3759)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Preşedintele George W. Bush, la Bucureşti

Preşedintele american George W. Bush a sosit, aseară, la Bucureşti, la bordul aeronavei prezidenţiale Air Force One.

Preşedintele Bush a venit însoţit de prima doamnă a Statelor Unite, Laura Bush. La coborârea din avion, cei doi au salutat, făcând cu mâna.

Bush este însoţit de asemenea de secretarul de stat Condoleezza Rice.

Preşedintele SUA a fost aşteptat la aeroportul Henri Coandă de ambasadorul Statelor Unite la Bucureşti, Nicholas Taubman, de ministrul român al Apărării Teodor Meleşcanu, de consilierul prezidenţial pe probleme de apărare Mihai Stănişoară. Pe aeroportul Henri Coandă s-a aflat şi ambasadorul României în SUA Adrian Vieriţa.

Înaintea sosirii Air Force One, au mai sosit trei aeronave tot ale SUA, cu reprezentanţi ai delegaţiei şi cu personal, iar în jurul orei 21.00, a sosit aeronava cu jurnalişti americani.

Preşedintele Bush a plecat de la aeroport, coloana oficială îndreptându-se către Capitală. Preşedintele şi soţia sa s-au deplasat cu o limuzină blindată adusă din SUA de forţele de securitate americane. Coloana care i-a însoţit numără peste 35 de vehicule şi include o maşină americană de descarcerare şi o maşină similară a SMURD.

Liderul de la Casa Albă participă la summit-ul NATO care se va desfăşura la Bucureşti în perioada 2 - 4 aprilie.

George W. Bush a venit de la Kiev, unde a efectuat, ieri, o vizită oficială în cursul căreia a avut o întrevedere cu omologul său ucrainean, Viktor Iuşcenko.

Preşedintele american va rosti un discurs, în această dimineaţă, la Palatul CEC. Ulterior Bush va pleca în judeţul Constanţa. Preşedintele american va ateriza la baza Mihail Kogălniceanu de unde va pleca la Neptun, unde are programată o întrevedere cu preşedintele Traian Băsescu.

Bush va reveni la Bucureşti în cursul serii, urmând ca joi şi vineri să ia parte la lucrările summit-ului NATO. George W. Bush are de asemenea programată o întrevedere cu premierul Călin Popescu Tăriceanu, întrevederea celor doi urmând să se desfăşoare vineri, în jurul prânzului.

Liderul de la Casa Albă va pleca de la Bucureşti într-o vizită oficială la Zagreb, unde are programate întrevederi cu principalii oficiali croaţi. Ulterior, Bush va pleca la Soci, la invitaţia omologului rus, Vladimir Putin.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Preşedintele George W. Bush, la Bucureşti.
 Vizualizări articol: 539 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Preşedintele George W. Bush, la Bucureşti0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Eroare mare trimis de
( 2 apr 2008, 12:51:58
ce nevoie avea Romania de a face acest summit? Cate milioane de euro se vor cheltui?si totul pt ce? trei poze Basescu-Bush &compania?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei