Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 31 dec 2007 - Anul XII, nr. 317 (3681)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Afirmaţie

Cioacă spune că a primit de la Elodia un cadou de Crăciun

Poliţistul Cristian Cioacă a declarat, vineri seară, la poarta Inspectoratului Judeţean de Poliţie Argeş, că a primit cadou de Crăciun de la soţia sa Elodia, în 24 decembrie, un ceas de firmă şi o felicitare.

Cioacă le-a arătat reprezentanţilor presei un ceas de firmă, dar nu a dorit să precizeze în ce mod a ajuns cadoul în posesia lui.

„Am primit ceasul pe care mi l-a trimis Elodia, dar şi o felicitare, tot de la ea. Este o felicitare cu câteva cuvinte: «sper să-ţi găseşti liniştea pe care ţi-ai pierdut-o». Eu v-am mai spus că sunt sigur că Elodia trăieşte, dar nu aş putea să precizez unde este. Ea ştie mai bine pe unde e şi ea ar trebui să iasă şi să confirme că trăieşte”, a spus Cioacă.

Cioacă, audiat vineri

Cristian Cioacă a fost audiat, vineri seară, de către anchetatorii cazului Elodia, la sediul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Argeş. Anchetatorii confirmă că există probe noi care dovedesc că Elodiaa fost ucisă de Cioacă, deoarece pe mai multe obiecte din casa acestora a fost găsit sângele femeii dispărute.

Totodată, procurorii au audiat, vineri, la Braşov şi ultimele persoane care i-au văzut pe cei doi împreună. Procurorii au confirmat că după Anul Nou îl vor chema din nou pe Cioacă la audieri.

Avocata Elodia Marilena Ghinescu (38 de ani) a dispărut de acasă în data de 30 august. Soţul acesteia, poliţistul Cristian Cioacă, a anunţat Poliţia despre dispariţia femeii în data de 5 septembrie. Anchetatorii braşoveni au luat în calcul varianta crimei în cazul avocatei, principalul suspect fiind soţul femeii, deoarece s-au găsit urme de sânge în apartamentul celor doi soţi şi în autoturismul bărbatului.

Cioacă are interdicţie de a părăsi ţara, Curtea de Apel Braşov respingând, la sfârşitul lunii noiembrie, plângerea depusă de avocatul poliţistului împotriva deciziei de prelungire cu 29 de zile a interdicţiei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cioacă spune că a primit de la Elodia un cadou de Crăciun.
 Vizualizări articol: 830 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Cioacă spune că a primit de la Elodia un cadou de Crăciun5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Cotlet de miel in foitaj 12 cotlete de miel500g aluat foitaj2 kiwi100g brânză camembert50 g unt± sare, piper Curăţă cotletele de pieliţe, tendoane şi eventuale aşchii de os rămase de la tranşare, spală-le, scurgele de apă şi şterge-le cu un... Citeşte