Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 24 aug 2010 - Anul XV, nr. 198 (4489)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Miliardarul Richard Branson va încerca să traverseze Canalul Mânecii pe un kitesurf

Miliardarul britanic Richard Branson a anunţat că va încerca, marţi, să traverseze Canalul Mânecii pe un kitesurf - o planşă de surf tractată de un zmeu (parapantă) - pentru a celebra împlinirea a 60 de ani, informează AFP.

"Kitesurfingul este unul dintre sporturile mele favorite. Ador descărcarea de adrenalină pe care o simt când alunec cu mare viteză pe un vânt puternic, având kite-ul (n.r. - zmeul) ca singurul mod de ghidare. Ştiu că practicarea kitesurfingului pe Canalul Mânecii nu se compară cu practicarea acestui sport în apele magnifice din Caraibe, dar nu-mi pot imagina altceva mai excitant de făcut împreună cu familia şi prietenii mei pentru a-mi sărbători cei 60 de ani", a declarat excentricul miliardar, pe pagina de internet a grupului său, Virgin.

Richard Branson este cunoscut pentru acţiunile sale cu scop publicitar şi pentru tentativele de a doborî recorduri. După ce a stabilit recordul de viteză la traversarea Atlanticului la bordul unei ambarcaţiuni rapide, el a eşuat de mai multe ori în a face înconjurul lumii în balon.

"Soţia mea spune că devin din ce în ce mai nebun odată cu trecerea timpului", a adăugat omul de afaceri, care şi-a serbat, luna trecută, împlinirea vârstei de 60 de ani.

Holly şi Sam, copiii lui Branson, şi nepoţii săi îl vor însoţi pe miliardar în tentativa sa de a traversa Canalul Mânecii pe kitesurf. Ei vor pleca din sudul Angliei, de la Dungeness, la ora 13.00, şi au ca punct de sosire portul din Boulogne, unde este programată o petrecere în aer liber.

Branson are o avere estimată la circa patru miliarde de dolari, iar Virgin Group activează în domenii precum turism, transporturi, divertisment şi lifestyle. Printre cele mai cunoscute companii ale grupului se numără Virgin Atlantic (transport aerian), Virgin Mobile (telecomunicaţii), Virgin Media (televiziune prin cablu, internet). Branson a lansat, în 2004, Virgin Galactic, o companie ce îşi propune să iniţieze zboruri spaţiale în scopuri turistice.

În acest sezon, companiile lui Richard Branson finanţează echipa de Formula 1 Virgin Racing.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Miliardarul Richard Branson va încerca să traverseze Canalul Mânecii pe un kitesurf.
 Vizualizări articol: 384 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Miliardarul Richard Branson va încerca să traverseze Canalul Mânecii pe un kitesurf0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei