Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 28 nov 2012 - Anul XVII, nr. 279 (5184)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Comercianţi de rachiu de contrabandă la magazine săteşti, puşi sub urmărire penală de procurori

Miercuri, 28 Noiembrie 2012 (15:12:15)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Doi proprietari de magazine mixte din mediul rural au fost puşi sub urmărire penală pentru infracţiunea de contrabandă, după ce, în urma unor acţiuni de control, în unităţile lor au fost găsite cantităţi de alcool la pet, fără acte de provenienţă, marfă care în general este comercializată clandestin la pahar. Controalele au fost efectuate pe 26 octombrie, la o serie de magazine din zona Gura Humorului despre care existau informaţii că oferă spre comercializare ţigări şi alcool de contrabandă, iar acum două zile procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Gura Humorului au dispus începerea urmăririi penale sub aspectul comiterii infracţiunii de contrabandă în două cazuri.

Într-unul din cazuri, informeză poliţia, a fost depistată Elena L., în vârstă de 44 de ani, din comuna Mănăstirea Humorului, din magazinul mixt al acesteia fiind ridicate 110 pachete ţigări, având aplicate timbre fiscale extracomunitare, precum şi 17 sticle din plastic de doi litri, fără etichetă sau timbru fiscal de provenienţă, conţinând vodcă de concentraţie 20%, şi 13 sticle din plastic a doi litri, fără etichetă sau timbru fiscal, conţinând rom de concentraţie 20%. Anchetatorii au calculat un prejudiciu de 1.759 de lei.

În al doilea caz este vorba de Daniel R., în vârstă de 42 de ani, din comuna Berchişeşti, care deţine un magazin mixt în localitatea de domiciliu. În spaţiul de depozitare al magazinului acestuia, poliţiştii de la Compartimentul de Investigare a Fraudelor Gura Humorului au găsit 104 sticle din plastic de un litru, fără etichetă sau timbru fiscal de provenienţă, conţinând un lichid incolor, alcool de concentraţie 80%, după cum a declarat proprietarul.

Prejudiciul creat de afaceristul din Berchişeşti a fost calculat la 3.927 de lei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Comercianţi de rachiu de contrabandă la magazine săteşti, puşi sub urmărire penală de procurori.
 Vizualizări articol: 1033 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comercianţi de rachiu de contrabandă la magazine săteşti, puşi sub urmărire penală de procurori0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei