Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 2 iul 2012 - Anul XVII, nr. 151 (5056)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6438 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

După alegerile locale,

UNPR Suceava are trei viceprimari şi 55 de consilieri locali

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

UNPR a obţinut în judeţul Suceava 55 de posturi de consilier local şi trei de viceprimar. Preşedintele UNPR Suceava, Cătălina Vartic, a declarat că după finalizarea constituirii Consiliilor Locale şi a Consiliului Judeţean, este momentul ca în judeţ să înceapă să se facă administraţie.

“Le urăm succes aleşilor locali, indiferent de culoarea politică, şi le dorim să nu uite că trebuie să facă administraţie pentru oamenii care i-au ales”, a spus Cătălina Vartic.

Ea a adăugat că votul dat pe 10 iunie a fost unul negativ, iar aşteptările cetăţenilor au fost şi sunt mari. Lidera progresiştilor suceveni a precizat că populaţia a votat pentru schimbare şi este important ca noua echipă câştigătoare să facă cu adevărat ceva pentru oameni.

“Dacă dincolo de euforia câştigului nu se va face nimic pentru a rezolva marile probleme ale judeţului, dezamăgirea populaţiei va fi mult mai mare, iar la alegerile parlamentare votul negativ va atinge toată clasa politică. Lipsa locurilor de muncă, infrastructura precară, problemele din sănătate şi învăţământ, greutăţile agenţilor economici, problema gunoiului menajer, problema încălzirii populaţiei la iarnă sunt probleme care aşteaptă o rezolvare. În condiţiile în care se prevede că în România şi în Europa, criza economică se va adânci şi efectele vor fi mult mai dureroase, e nevoie ca noua conducere a judeţului să înceapă să ia măsuri concrete pentru stimularea activităţii din judeţul Suceava”, a declarat Cătălina Vartic.

Preşedintele UNPR Suceava consideră că dacă lupta politică va continua şi singura preocupare va fi “marcarea unui teritoriu cucerit”, plătirea unor poliţe, schimbarea unor şefi, strict pe aceleaşi criterii politice, şi nu se va vorbi de competenţă, de specializare,  şi nu se va încerca dialogul pe proiecte şi ideii, perioada următoare va fi mai grea decât cea care a trecut.

„UNPR a tras semnalul de alarmă şi în campania electorală şi va încerca şi pe viitor să convingă politicienii din Suceava că este timpul să schimbăm mentalităţi şi moduri de lucru, este timpul în care oamenii să lucreze împreună şi să construiască ceva. Este timpul în care oamenii puternici şi curajoşi să ia măsuri puternice şi curajoase, este timpul să învăţăm să respectăm ce am promis, este timpul să învăţăm să respectăm omul simplu, adversarul politic şi să ne respectăm pe noi, făcând ceva cu adevărat pentru binele comunităţii din care facem parte”, a încheiat lidera UNPR Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului UNPR Suceava are trei viceprimari şi 55 de consilieri locali.
 Vizualizări articol: 641 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
UNPR Suceava are trei viceprimari şi 55 de consilieri locali5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei