Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 19 aug 2008 - Anul XIII, nr. 194 (3875)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Crucea Roşie Cluj a trimis ajutoare pentru sinistraţii din Ţibeni

Crucea Roşie Cluj a trimis ieri un transport cu ajutoare umanitare în valoare de peste 45.000 de lei, destinat persoanelor afectate de inundaţiile din judeţul Suceava.

Transportul cu ajutoare umanitare colectate de Crucea Roşie Cluj, în urma unei campanii umanitare, este destinat persoanelor afectate de inundaţii din satul Ţibeni, judeţul Suceava.

Valoarea totală a ajutoarelor primite de Crucea Roşie de la populaţie şi de la societăţile comerciale din Cluj a fost de 45.200 lei, din care valoarea bunurilor materiale (îmbrăcăminte, mobilier, electrocasnice) este de 30.000 lei, iar în urnele pentru donaţii au fost încasaţi alţi 15.200 de lei.

"Aceste fonduri au fost folosite pentru achiziţionarea a 2.000 de kilograme alimente şi 500 de kilograme de detergenţi. Toate aceste ajutoare vor ajunge la 466 de persoane afectate de inundaţii din Ţibeni", se arată în comunicat.

Crucea Roşie Română a lansat campania „Apel pentru victimile inundaţiilor din Moldova şi Maramureş”, în acest sens fiind deschise şi două conturi în lei şi euro la BRD - Agenţia Piaţa Romană: Cont lei RO36BRDE410SV51618614100 şi Cont Euro RO71BRDE410SV51618884100.

De asemenea, persoanele care vor să vină în ajutorul victimelor inundaţiilor din Moldova şi Maramureş pot face donaţii apelând numărul de telefon 0900 900 002 (2 euro/apel în reţeaua ROMTELECOM) sau trimiţând un sms fără text, la numărul 874 (2 euro/sms în reţelele de telefonie mobilă Orange, Vodafone şi Cosmote).

Sumele colectate în cadrul campaniei umanitare vor fi folosite pentru achiziţionarea de alimente, apă, produse de igienă necesare persoanelor afectate de inundaţii şi asistarea acestora pe termen mediu.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Crucea Roşie Cluj a trimis ajutoare pentru sinistraţii din Ţibeni.
 Vizualizări articol: 1547 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Crucea Roşie Cluj a trimis ajutoare pentru sinistraţii din Ţibeni0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din National

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei