Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 19 aug 2008 - Anul XIII, nr. 194 (3875)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Decizie

Subprefectul Onofrei, demisionat din funcţie

Marţi, 19 August 2008 (18:18:20)
Surse guvernamentale au declarat, în cursul zilei de marţi, că subprefectul judeţului Suceava, Orest Onofrei, ar fi demisionat din această funcţie. Situaţia poate fi cât se poate de adevărată, în condiţiile în care Orest Onofrei a fost anunţat, în diverse rânduri, ca viitor candidat al PDL Suceava pentru alegerile parlamentare din toamna acestui an. De altfel, o decizie din partea acestuia cu privire la viitorul său în administraţie era aşteptată şi de PDL Suceava, partid care nu şi-a finalizat încă lista de candidaţi cu care se va prezenta la alegerile programate în toamnă. Contactat telefonic în cursul zilei de marţi, Orest Onofrei, a infirmat informaţiile legate de demisia sa din funcţia de subprefect. „Cum am spus de fiecare dată, eu sunt cel care face publice deciziile pe care le iau”, a spus Onofrei. Pe de altă parte, informaţia privind demisia acestuia nu a fost infirmată de secretarul de stat responsabil cu Prefecturile din cadrul Ministerului Internelor şi Reformei Administrative, Victor Paul Dobre. Întrebat dacă subprefectul judeţului Orest Onofrei şi-a depus demisia din funcţie, Victor Paul Dobrea a răspuns, râzând, că „este posibil”. „Nu am văzut hârtia scrisă, dar este posibil”, a spus secretarul de stat al MIRA. În condiţiile în care Orest Onofrei şi-a dat demisia, Guvernul urmează să numească în perioada următoare un nou subprefect. Orest Onofrei a candidat în anul 2004 pentru Camera Deputaţilor, deschizând lista de candidaţi ai Alianţei D.A. PNL – PD. În anul 2005 a renunţat la funcţia de deputat, Guvernul României numindu-l în funcţia de prefect al judeţului Suceava, la propunerea liberalilor suceveni. Onofrei a pierdut fotoliul de prefect în cursul anului 2008, înainte de alegerile locale, fiind numit subprefect al judeţului. Locul lui a fost luat de unul dintre cei doi subprefecţi de la momentul respectiv, Alexandru Băişanu.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Subprefectul Onofrei, demisionat din funcţie.
 Vizualizări articol: 926 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Subprefectul Onofrei, demisionat din funcţie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Prefect trimis de
(19 aug 2008, 18:34:11
A demisonat caci meseria de paparazzo ii rapeste mult timp.Plus ca mai sint atitia oameni de omorit pe trecerile de pietoni de nu iti vezi capul de treaba.
2.   La curul vacii trimis de
(19 aug 2008, 18:53:08
Oreste vrea la Parlament. Si va fi .pentru ca are-n spate pocaitii. Mare jigodel. Cand are nevoie de ei incepe a da ochii peste cap. Dupa aceea , trai nineaca pe banii babachii.
3.   Smecher baiatu! trimis de
(19 aug 2008, 19:19:06
Mare jigodie e pocaitul asta. Deabia astept sa/l vad pe Lungu cu pocaitul de mana pe langa biseri sa ceara votul oamenilor. Ptiuu drace!! Flutur doreste sa construiasca Athosul din Carpati prezentandul pe Orest ca bun crestin. Ptiuu drace!! A inebunit lumea !!

Oricum jigodia de Orest i-a traso lui Gheorghe cu pozele alea. Aprobarea lui Flutur e tacita, dar banditul stie ca reactia lui Gheorghe va fi in ultina saptamana de campanie, atunci cand va dezvalui multe din smecheriile pocaitului a banditului.

Hai libertate, fara mincinosii si hotii din PD-L !!!!
4.   Alegeri trimis de
(20 aug 2008, 10:19:46
Gheorghe a primit ce/a meritat dupa ce PSD,la adus la putere ,a venit la PDL, iar acuma a ramas pe afara ,Flutur la aruncat ::stilul lui Basescu:: dar roata se invarte nimeni nu-i vesnic.....

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei