Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 19 aug 2008 - Anul XIII, nr. 194 (3875)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Supărare

Flutur, dezamăgit de manelele de la Cetatea de Scaun

Marţi, 19 August 2008 (17:04:07)
Zilele comunităţilor locale, festivalurile şi alte evenimente culturale organizate în judeţul Suceava vor fi organizate după un calendar mai riguros şi vor fi incluse în oferta de turism a judeţului. Preşedintele Consiliului Judeţean, Gheorghe Flutur, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că acest lucru este necesar, pe de o parte, pentru a evita suprapunerea unor evenimente, iar pe de altă parte pentru a asigura o mai bună protecţie a acestora la tot felul de influenţe care nu au nici o legătură cu actul cultural. De exemplu, la sfârşitul săptămânii trecute, s-au desfăşurat concomitent două manifestări de amploare, Festivalul de Artă Medievală de la Suceava şi Festivalul Naţional al Păstrăvului, la Ciocăneşti, sucevenii şi turiştii trebuind să aleagă la care să meargă pentru că distanţa mare dintre cele două locaţii face imposibilă participarea la amândouă. De asemenea, Flutur şi-a exprimat nemulţumirea faţă de indolenţa proprietarilor de terase de la Cetatea de Scaun, care în zilele Festivalului de Artă Medievală au pus în difuzoare manele la volum maxim şi au acoperit vocile actorilor şi muzica medievală din cetate. „Am fost profund dezamăgit de tentativa de manelizare şi de kitsch de la Cetate, în zilele Festivalului de Artă medievală. Festivalul a fost un eveniment remarcabil, dar există acest pericol al bruiajului la 10 metri de eveniment, al manelelor, care nu au nimic în comun cu ceea ce am vrut noi să facem la Cetate”, a declarat Gheorghe Flutur.Acesta a arătat că pe viitor organizatorii trebuie să fie mai grijulii în legătură cu asigurarea unui cadru prielnic de desfăşurare şi a serviciilor pentru participanţi.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur, dezamăgit de manelele de la Cetatea de Scaun.
 Vizualizări articol: 770 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Flutur, dezamăgit de manelele de la Cetatea de Scaun0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Aaaaaaaaa trimis de
(19 aug 2008, 18:15:33
Serios? Mai fripturistule, tu pentru voturi o sa ii aduci pe guta, minune si adi de la valcea la un loc, in campanie!!!!
1.1  RE: Aaaaaaaaa trimis de
(19 aug 2008, 19:38:23
voi sunteti de vina ...in alte tari civilizate nu le da voie sa dea muzica la maxim sa se auda peste mari si tari , nimeni nu spune sa nu ai muzica ce o vrei pe terasa la tine dar sa o auzi doar tu si clientii din local nu si cei din satele vecine ...nimeni nu e obligat sa asculte muzica altor terase .
2.   ... trimis de
(19 aug 2008, 20:45:04
Problema este ce cauta acel local in apropierea unui monument istoric ?

Daca acel local ar fi fost un han cu iz medieval poate mai mergea. Dar asa...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei