Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 29 ian 2009 - Anul XIV, nr. 22 (4008)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5772 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Cântăreaţa Geri Halliwell s-a logodit

Cântăreaţa britanică Geri Halliwell, fostă membră a trupei Spice Girls, s-a logodit cu iubitul ei, Fabrizio Politi, patronul unei companii italiene de iahturi, informează accesshollywood.com.

Potrivit unor surse apropiate, logodna celor doi a avut loc în perioada sărbătorilor de iarnă.

"Suntem încântaţi să anunţăm logodna lui Geri Halliwell cu Fabrizio Politi", a declarat purtătorul de cuvânt al cântăreţei britanice pentru accesshollywood.com. "Ca semn al angajamentului luat unul faţă de celălalt, Fabrizio i-a oferit lui Geri un inel de logodnă, în timpul sărbătorilor de iarnă", a declarat aceeaşi sursă. Halliwell şi Politi şi-au petrecut vacanţa de iarnă în Maldive, Toscana şi Paris.

Potrivit cotidianului britanic Daily Mail, inelul cu diamant oferit de Politi logodnicei sale valorează 310.000 de dolari.

Cei doi, care s-au cunoscut în Florenţa, nu au fixat deocamdată data nunţii.

Geri Halliwell a devenit celebră ca membră a trupei Spice Girls, care a debutat în topurile muzicale în 1996, cu hitul "Wannabe", şi a avut numeroase single-uri pe primul loc în clasamentele din Marea Britanie.

În timpul ultimului turneu mondial, susţinut de trupa Spice Girls în 1998, Geri şi-a părăsit colegele pentru o carieră solo. După ce trupa s-a destrămat, zvonurile despre o posibilă reunire au persistat în presa britanică, mai ales că nici una dintre fete nu a reuşit să-şi construiască o carieră solo de succes.
În 2008, Halliwell s-a alăturat fostelor sale colege de trupă - Victoria Beckham, Mel B, Emma Bunton şi Mel C -, pentru un turneu mondial de adio.

Halliwell a mai avut relaţii cu Jamie Morrison, Chris Evans, Robbie Williams şi cu scenaristul Sacha Gervasi, tatăl fetiţei ei, Bluebell Madonna, care s-a născut în mai 2006.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cântăreaţa Geri Halliwell s-a logodit.
 Vizualizări articol: 568 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cântăreaţa Geri Halliwell s-a logodit0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei