Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 16 ian 2015 - Anul XX, nr. 11 (5823)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Prinşi de poliţie

Patru hoţi care se mutau dintr-un judeţ în altul, blocaţi în trafic după ce au spart un apartament din Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Patru tineri din judeţul Constanţa sunt cercetaţi pentru furt sau complicitate la furt după ce au fost prinşi într-o maşină la puţin timp după ce doi dintre ei ar fi spart un apartament din municipiul Suceava. Cei patru se deplasau cu un BMW înmatriculat în Bulgaria, iar în maşină au fost identificate numeroase bunuri, foarte probabil provenite din furturi. Unul dintre bunuri, un laptop, fusese furat cu o zi înainte din Iaşi.

 

Filaţi de poliţie în timpul unei spargeri şi apoi traşi pe dreapta în trafic

Miercuri seară, în baza unor date de anchetă, un echipaj al Poliţiei municipiului Suceava a surprins, pe strada Staţiunii din municipiul Suceava, doi bărbaţi care au sărit de pe geamul unui apartament de la parterul unui bloc, având asupra lor un bagaj. Cei doi s-au urcat în grabă într-un BMW, dispărând din zonă. Imediat, în baza acestor informaţii, conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava a dispus monitorizarea autovehiculului suspect şi organizarea de filtre. Aproximativ o oră şi jumătate mai târziu, un echipaj aflat la ieşirea din municipiul Suceava spre Fălticeni, pe bulevardul Sofia Vicoveanca, a observat maşina suspectă. O autospecială de poliţie a blocat sensul de mers, iar conducătorul auto a tras pe dreapta.

Foarte probabil, cei patru au sesizat că sunt urmăriţi şi au rămas în jur de o oră pe străzile secundare din Obcini, sperând că îşi vor pierde urma. 

 

Laptopuri, telefoane, casetofoane, scule şi chei, găsite în maşină

„În urma controlului efectuat asupra autoturismului în cauză, în interior s-au găsit mai multe bunuri, laptopuri, telefoane mobile, casetofoane, scule şi chei”, a declarat subcomisarul de poliţie Ionuţ Epureanu.

Printre altele a fost identificat un laptop care a fost furat din apartamentul de pe strada Staţiunii, proprietatea unei femei de 51 de ani. Aceasta şi-a recunoscut şi recuperat laptopul, evaluat la 2.700 de lei.

Un alt laptop, găsit în portbagajul maşinii, a fost furat cu o zi înainte, pe 13  ianuarie, dintr-o locuinţă din municipiul Iaşi, rezultă din anchetă. 

 

Trei suspecţi după gratii, al patrulea dus la Centrul de primire minori

Cei patru suspecţi identificaţi de poliţie sunt Petre Vlădăreanu, în vârstă de 26 de ani, Sali Pomac, de 21 de ani, ambii din municipiul Medgidia, judeţul Constanţa, Bogdan Mustafa, de 18 ani, şi minorul Maxum O., de 13 ani, ambii din comuna constănţeană Mihail Kogălniceanu.

În noaptea de miercuri spre joi, urmare a administrării probatoriului, faţă de cei trei tineri majori s-a dispus emiterea de ordonanţe de reţinere, pentru 24 de ore, aceştia fiind introduşi imediat în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava.

Minorul de 13 ani, care nu răspunde penal pentru faptele sale, a fost  internat în Centrul de primire minori în regim de urgenţă Suceava.

Aseară, cei trei suspecţi au fost prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Patru hoţi care se mutau dintr-un judeţ în altul, blocaţi în trafic după ce au spart un apartament din Suceava.
 Vizualizări articol: 3217 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.20/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.2 din 5 voturi
Patru hoţi care se mutau dintr-un judeţ în altul, blocaţi în trafic după ce au spart un apartament din Suceava4.255

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei