Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 15 dec 2014 - Anul XIX, nr. 292 (5801)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Bal de caritate

Elevii de la “Petru Rareş” au „dezghețat” inimile a sute de spectatori, în spectacolul de iarnă "UnFrozen"

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Vineri seara, elevii Colegiului Naţional "Petru Rareş", alături de şcoala de dans "Bucovina Dance Studio", au prezentat în faţa a sute de spectatori un spectacol de iarnă intitulat "UnFrozen", inspirat din animaţia pentru copii "Frozen". Fondurile strânse în urma vânzării biletelor (un bilet a costat 15 lei), a sponsorizărilor şi a donaţiilor vor fi direcţionate către câteva centre de plasament din judeţul Suceava.

Dedicat atât copiilor de toate vârstele, cât şi părinţilor şi bunicilor, balul de anul acesta s-a bazat pe antiteza îngheţ - dezgheţ, idee ce a fost pusă în scenă cu ajutorul unei poveşti bine conturate de momente de dans antrenante şi emoţionante, costumaţii, dar şi de coloana sonoră specifică temei alese.

Balul s-a deschis cu apariţia personajului principal, Elsa, ce a avut rolul Reginei Îngheţului.  Prezentatorii, în roluri de Ren şi Om de Zăpadă, au binedispus publicul prin carismă şi aspect exterior, introducând momente ce aveau ca scop dezgheţarea tărâmului de basm. Începând cu ideea de gheaţă, fiecare moment a avut rolul de a încălzi treptat atât decorul, cât şi publicul, ajungându-se în final ca organizatorii să reprezinte focul, printr-un moment de dans contemporan pe melodia "I see fire -  Ed Sheeran" .

Spectacolul de caritate a devenit posibil cu sprijinul directorilor Daniela Dungeanu şi Anca Greculeac, alături de profesorii CNPR (Cristian Doboş, Laura Salciuc şi Isabela Ignătescu) şi cei ai scolii de dans Bucovina Dance Studio, dar şi al sponsorilor. În jur de 20 de organizatori creativi, muncitori şi cu suflete calde au luat iniţiativa în organizarea acestui bal de caritate, dorindu-şi să îmbrace fictiv haina lui Moş Crăciun pentru copiii centrelor de plasament din judeţul Suceava. Cu sala plină de spectatori, organizatorii s-au bucurat de un adevărat succes, apreciat de nume importante ale judeţului şi nu numai.

Cei care s-au îngrijit de organizarea spectacolului nu au uitat nici un moment să le mulţumească sponsorilor, nu puţini la număr, oameni cu suflet mare, care le-au sărit în ajutor, oferindu-le sprijin financiar şi material, atât în realizarea evenimentului, cât şi a scopului acestuia. 

Elevii claselor a XI-a care au organizat evenimentul au predat acum ştafeta celor de clasa a X-a, care, în aceeaşi perioadă a anului viitor, vor trebui să organizeze un nou spectacol prin intermediul cărora să vină în ajutorul semenilor lor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Elevii de la “Petru Rareş” au „dezghețat” inimile a sute de spectatori, în spectacolul de iarnă "UnFrozen".
 Vizualizări articol: 2302 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Elevii de la “Petru Rareş” au „dezghețat” inimile a sute de spectatori, în spectacolul de iarnă "UnFrozen"5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei