Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 15 dec 2014 - Anul XIX, nr. 292 (5801)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Decizie judecători

Din arest la domiciliu, mutat într-o celulă a poliţiei judeţene

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

După şase zile în care a fost arestat în propria casă, la Straja, Dănuţ Ursulean, tânărul în vârstă de 24 de ani care a fugit de poliţie la volanul unui Audi A8, a fost mutat într-o celulă a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, judecătorii schimbându-i măsura arestului la domiciliu cu cea a arestului preventiv.

Astfel, mandatul său de arestare de 30 de zile a fost fragmentat, cele şase zile petrecute în arest la domiciliu şi următoarele 24 de zile, într-o celulă de la subsolul poliţiei judeţene.

Iniţial, pe 6 decembrie a.c., judecătorii rădăuțeni au decis arestarea la domiciliu, însă decizia a fost contestată atât de Ursulean, cât şi de procurori.

Contestaţia s-a judecat vineri, 12 decembrie, la Tribunalul Suceava, iar magistraii au decis să înlocuiască arestul la canapea şi televizor cu cel din celulă, astfel încât Ursulean a fost dus direct în beciurile IPJ Suceava.

Tânărul are permisul de conducere anulat, după ce a fost condamnat pentru infracţiuni la regimul rutier, conducere fără permis şi conducerea unui autovehicul cu număr fals, dar şi pentru contrabandă.

Ultima oară, în vara acestui an, a fost implicat într-o nouă urmărire cu oamenii legii. De data aceasta, cu poliţiştii de frontieră. Tânărul din Straja a fost prins după o urmărire de aproximativ şase kilometri prin pădure.  Ursulean a abandonat maşina de teren pe un vârf de deal, iar aceasta a luat-o la vale şi a acroşat autospeciala Poliţiei de Frontieră, care venea din urmă. În maşina fugarului s-au găsit atunci ţigări de contrabandă în valoare de 86.000 de lei.

Acum o săptămână şi jumătate, acelaşi Dănuţ Ursulean, susţin poliţiştii, conducea un Audi A8 şi a refuzat  să oprească la semnalul unui echipaj rutier, abandonând maşina înmatriculată în Marea Britanie şi fugind în pădure.

În locul său, a apărut fratele acestuia, Gheorghe Ursulean, în vârstă de 29 de ani, susţinând că el a fost la volan. Aventura s-a terminat prost pentru cei doi fraţi, Gheorghe fiind reţinut 24 de ore şi cercetat pentru mărturie mincinoasă, iar Dănuţ, arestat la domiciliu şi apoi, după decizia recentă a Tribunalului Suceava, mutat în arestul poliţiei judeţene.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Din arest la domiciliu, mutat într-o celulă a poliţiei judeţene.
 Vizualizări articol: 3370 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Din arest la domiciliu, mutat într-o celulă a poliţiei judeţene5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei