Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 12 nov 2014 - Anul XIX, nr. 264 (5773)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Bucuria de a dărui

Spectacol caritabil pentru sprijinirea unor familii aflate în dificultate

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Trei familii cu probleme sociale din zona Rădăuţi au şansa de a primi un sprijin important în cadrul unui spectacol caritabil organizat de consilierul local Mirela Todorese şi Asociaţia Culturală a Tinerilor Artişti din Rădăuţi.

Cele trei familii au fost selectate în baza unei documentări atente, iar organizatorii speră să convingă cât mai mulţi oameni să-şi deschidă „inima şi punga”.

Frații Anchidin din Rădăuți nu au tată, după ce acesta i-a părăsit cu mai mult timp în urmă. În prezent, copiii sunt crescuți doar de mamă şi locuiesc într-o casă cu chirie ce stă să cadă pe ei, din chirpici, cu pardoseală din lut şi stau într-o singură cameră încălzită cu o sobă din tablă. Cei trei copiii sunt minori, unul dintre ei elev la școală gimnazială, al doilea merge la grădiniță, iar al treilea este mai mic.

Al doilea caz adus atenţiei oamenilor cu inimă mare este cel al familiei Giurgiu. Este vorba de o familie cu şapte copii minori, care urmează cursurile școlare și au rezultate foarte bune la învățătură chiar dacă trăiesc modest.

Un al treilea caz este al unei fetiţei de 9 ani, din Vicovu de Sus, Andreia Bodnar, care are mama bolnavă, femeia necesitând o intervenţie chirurgicală. Andreia mai are şi un frate în vârstă de 4 ani, iar cu toţii luptă din greu pentru a-şi duce existenţa.

Spectacolul caritabil va avea loc joi, 13 noiembrie, începând cu ora 17.00, la Casa de Cultură din Rădăuţi, iar colaboratori sunt Școala Gimnazială „Gheorghe Popadiuc”, Școala Gimnazială „Regina Elisabeta”, Școala Gimnazială „Mihai Eminescu”, Școala Gimnazială „Bogdan Vodă” și Școala Gimnazială Nr. 2, în parteneriat cu Organizaţia PSD Rădăuţi.

„Organizarea şi structurarea acestui eveniment caritabil au presupus munca în echipă în vederea oferirii unui spectacol de excepție în scopul ajutorării celor trei cazuri sociale. Rog rădăuțenii, și nu numai, să participe în număr cât mai mare la acest spectacol”, a declarat Mirela Todorese.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Spectacol caritabil pentru sprijinirea unor familii aflate în dificultate.
 Vizualizări articol: 1787 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Spectacol caritabil pentru sprijinirea unor familii aflate în dificultate5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei