Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 12 nov 2014 - Anul XIX, nr. 264 (5773)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Suceava

Lucrări de apă - canalizare, programate spre finalizare de Crăciun

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Străzile Sucevei vor fi răscolite de utilaje până la Crăciun, când, dacă nu vor putea fi asfaltate, şanţurile rămase în urmă vor fi astupate cu piatră concasată.

La comandamentul de ieri dimineaţă, de gestionare a lucrărilor de POS Mediu, constructorii au raportat finalizarea unei singure străzi din cele 13 pe care mai au şantiere deschise, iar pe de altă parte, au anunţat începerea lucrărilor pe alte două străzi - Leca Morariu şi Mihail Kogălniceanu.

“Abia au început lucrările pe aceste străzi, văd că aveţi prins ca termen de finalizare 20.12.2014. Cum le lăsăm într-o stare de funcţionare peste iarnă?”, i-a întrebat Lungu pe constructorii de la Pfeiffer.

„Dacă nu va fi vreme să le asfaltăm, le vom întreţine cu piatră spartă, să asigurăm fluiditate în trafic”, a răspuns Cristian Munteanu, reprezentantul firmei Pfeiffer.

Şeful municipalităţii sucevene le-a atras atenţia să lucreze cu mare atenţie acolo, să nu blocheze de tot traficul pe acele străzi, care sunt înguste. El le-a sugerat să facă lucrarea pe porţiuni, pe care să le finalizeze şi abia după aceea să deschidă un nou front de lucru.

O atenţie deosebită a solicitat-o primarul Sucevei pentru strada Gheorghe Doja, unde se montează peste 3 km de conducte de fontă, iar traficul rutier pe acea stradă este afectat de numeroasele subtraversări făcute pentru racordarea locuitorilor din zonă la noile conducte.

O altă stradă care ar putea fi finalizată tot pe la Crăciun, conform estimărilor constructorilor, este Dimitrie Cantemir.

 

Bătaie de joc pe strada Duzilor

O bilă neagră a fost dată constructorilor de conducerea municipalităţii sucevene pentru lucrările de refacere a străzii Duzilor, din cartierul Obcini, unde betonul turnat arată ca după război, fiind brăzdat de şanţuri făcute de maşinile care au trecut prin compoziţia abia turnată.

„S-a lucrat în bătaie de joc. S-a turnat beton pentru a se pregăti turnarea asfaltului, dar nu a fost îngrădit cum trebuie şantierul, au trecut maşini mari peste betonul neîntărit...”, a spus Lungu, care le-a dat termen o săptămână să refacă lucrarea, înainte de a fi amendaţi.

De cealaltă parte, constructorii spun că au pus bandă de semnalizare în zona unde au turnat asfalt, dar aceasta a fost ruptă de cei care au trecut pe acolo cu maşinile.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lucrări de apă - canalizare, programate spre finalizare de Crăciun.
 Vizualizări articol: 1785 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Lucrări de apă - canalizare, programate spre finalizare de Crăciun5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei