Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 12 nov 2014 - Anul XIX, nr. 264 (5773)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Decizie procurori

Dosarele mai vechi de un an şi cauzele complexe vor fi preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Dosarele mai vechi de un an şi cauzele complexe înregistrate la Parchetele locale din judeţ vor fi verificate de către reprezentanții Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, iar mare parte dintre acestea vor fi preluate, a anunţat ieri  noul şef al secţiei de urmărire penală din cadrul unităţii, procurorul Sorin Eugen Iaşinovschi.

Acesta a declarat că decizia a fost luată în urma discuţiilor avute cu prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, Lucian Stănescu, pentru a degreva unităţile locale de Parchet în care există încă un număr prea mic de procurori comparativ cu volumul foarte mare de activitate.

Procurorul Iaşinovschi a mai declarat că, împreună cu prim-procurorul Stănescu, a stabilit anumite măsuri concrete de urgentare a soluționării dosarelor mai vechi.

Sorin Eugen Iaşinovschi a fost delegat, începând cu data de 1 noiembrie a.c., pentru o perioadă de şase luni, în funcţia de procuror şef secţie de urmărire penală din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava.

Iaşinovschi şi-a început activitatea ca procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Vatra Dornei, în mai 1995, unde a rămas până în iulie 2003, în toată această perioadă fiind delegat pentru diferite perioade la Parchetul de pe lângă Judecătoria Suceava şi Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava.

Din iulie 2003 până în noiembrie 2006, Sorin Eugen Iaşinovschi a lucrat ca procuror criminalist în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, domeniu în care s-a remarcat drept un profesionist desăvârșit.Procurorul a absolvit un curs postuniversitar de criminalistică în 2000 şi un masterat în criminalistică (2004-2006).

A lucrat ca procuror criminalist până în noiembrie 2006, când a urcat două etaje  în clădirea Parchetelor, activând în cadrul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) Suceava.

De la 1 ianuarie 2010, Sorin Eugen Iaşinovschi a fost numit prim-procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc, remarcându-se şi ca manager al unităţii de Parchet, activitatea fiindu-i apreciată de superiori drept una foarte bună. A activat la parchetul câmpulungean până la începutul acestei luni, când a fost delegat ca șef secție urmărire penală la Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dosarele mai vechi de un an şi cauzele complexe vor fi preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava.
 Vizualizări articol: 3114 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.25/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.3 din 4 voturi
Dosarele mai vechi de un an şi cauzele complexe vor fi preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava4.354

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Succes trimis de
(12 nov 2014, 11:11:20
Avem nevoie de dreptate,indiferent cat de scump ar costa adevarul vrem sa-l aflam.Cat despre domnul Iaşinovschi, il cunosc personal ,este un procuror corect!

1.1  RE: Succes trimis de
(14 nov 2014, 14:00:44
Avem nevoie de dreptate si eu astept o solutie la un dosar de mai bn de 6 luni,multumit as fi sa se ia in vedere si dosarul 371/P/2014..

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei